Witam mam 19 lat i moim problemem jest aktualnie moj brzuch. Kiedys byl piekny i cudowny no ale sie troszke zapasło ;p mam zamiar teraz zapisac sie na aerobik i zrobic sobie diete bo aktualnie to jjem duzo smazonego frytki itd.. ogolnie cala jestem wporzadku tylko wlasnie chodzi mi o ten brzuch i zeby razem z brzuchem nie spadla mi masa z cyckow... Aktualnie waze 54kg i mam 168cm wzrostu jeszcze niedawno wazylam 48 i wszytko bylo wporzadku. Brzuch zapewne tez troche od piwa wiecie jak to na studiach :) jakby ktos mogl pomoc w wyborze jakichs cwiczen i ulozeniu diety redukcyjnej to bede wdzieczna pozdrawiam
Waga: 54kg
Wzrost: 168cm
Obwód klatki: 82
Obwód ramienia: 26
Obwód talii: 82
Obwód uda: 47
Obwód łydki: 28
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: w tygodniu praca po 6 godzin dziennie ale siedzaca a tak to praktycznie zamulam w domciu tyle co do autobusu dojsc na przystanek :P
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: mam zamiar sie zapisac na aerobik chyba ze cos lepszego radzicie aktualnie piwo :)
Odżywianie: lubie : wszystko co smazone, frytki, pizza, hamburgery, kebaby, caly fast food, ale uwielbiam rownierz wszelkiego rodzaju warzywa, ryż, nabiał ogolnie wybredna nie jestem wiec z dieta nie bedzie raczej problemu
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nima
Stan zdrowia: nima
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 razy w tygodniu jestem w stanie poswiecic czas na trening
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nima
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie chce
Stosowane wcześniej diety: nie stosowałam
Waga: 54kg
Wzrost: 168cm
Obwód klatki: 82
Obwód ramienia: 26
Obwód talii: 82
Obwód uda: 47
Obwód łydki: 28
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ?
Aktywność w ciągu dnia: w tygodniu praca po 6 godzin dziennie ale siedzaca a tak to praktycznie zamulam w domciu tyle co do autobusu dojsc na przystanek :P
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: mam zamiar sie zapisac na aerobik chyba ze cos lepszego radzicie aktualnie piwo :)
Odżywianie: lubie : wszystko co smazone, frytki, pizza, hamburgery, kebaby, caly fast food, ale uwielbiam rownierz wszelkiego rodzaju warzywa, ryż, nabiał ogolnie wybredna nie jestem wiec z dieta nie bedzie raczej problemu
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nima
Stan zdrowia: nima
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 razy w tygodniu jestem w stanie poswiecic czas na trening
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nima
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie chce
Stosowane wcześniej diety: nie stosowałam