SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Aplikacja do monitorowania progresu

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 286

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 207 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1068
Czesc,

czy ktos jest w stanie polecic jakas aplikacje w ktorej bede mogl zapisywac swoj trening tzn. ilosc powtorzen itd ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 34 lat Na forum 23 dni Przeczytanych tematów 1011
Zeszyt app
Albo
Notes app

Potrzebujesz do tego jeszcze dodatku

Długopis Premium
Albo
Ołówek Lite

5 zł bez subskrypcji
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 339 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11565
Na androida: polecam FitNotes, masz predefiniowane ćwiczenia po angielsku, ale jeśli chcesz możesz dodawać własne. Używam od kilku lat, ma pełną historię treningów, wyników, generuje wykresy, synchronizuje się do gmaila + jest za darmo

<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp..
<grol> bicka i klate pewnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14754 Napisanych postów 53504 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402212
Stary, Excel to najlepsza aplikacja treningowa. Korzystam z niego od lat i lepszej nikt nie wymyśli, bo zawsze o czymś zapomni, a w excelu możesz sobie zapisać i policzyć wszystko

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 299 Wiek 39 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 60235
Ja używam Gym Day. Fajna aplikacja z bogatą bazą cwiczen (mozna dorzucić własne) i stoperem. Swoje osiagi można również sciagnac w Excelu. Nie wiem tylko czy dostepna po polsku (ja mam po francusku).
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie dobre zapachy męskie?

WHEY premium