czy ktos jest w stanie polecic jakas aplikacje w ktorej bede mogl zapisywac swoj trening tzn. ilosc powtorzen itd ?
...
Napisał(a)
Czesc,
czy ktos jest w stanie polecic jakas aplikacje w ktorej bede mogl zapisywac swoj trening tzn. ilosc powtorzen itd ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zeszyt app
Albo
Notes app
Potrzebujesz do tego jeszcze dodatku
Długopis Premium
Albo
Ołówek Lite
5 zł bez subskrypcji
Albo
Notes app
Potrzebujesz do tego jeszcze dodatku
Długopis Premium
Albo
Ołówek Lite
5 zł bez subskrypcji
...
Napisał(a)
Na androida: polecam FitNotes, masz predefiniowane ćwiczenia po angielsku, ale jeśli chcesz możesz dodawać własne. Używam od kilku lat, ma pełną historię treningów, wyników, generuje wykresy, synchronizuje się do gmaila + jest za darmo 

<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp..
<grol> bicka i klate pewnie
...
Napisał(a)
Stary, Excel to najlepsza aplikacja treningowa. Korzystam z niego od lat i lepszej nikt nie wymyśli, bo zawsze o czymś zapomni, a w excelu możesz sobie zapisać i policzyć wszystko 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Ja używam Gym Day. Fajna aplikacja z bogatą bazą cwiczen (mozna dorzucić własne) i stoperem. Swoje osiagi można również sciagnac w Excelu. Nie wiem tylko czy dostepna po polsku (ja mam po francusku).
Polecane artykuły