SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jakie dobre zapachy męskie?

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez TomQ-MAG z działu Zdrowie i Uroda.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 22 dni Przeczytanych tematów 5
Pozwole sobie tutaj załozyć temat o zapachy męskie. Napotkałem inny na forum ale tam wiele osob polecało zapachy Diora czy Chanel. Może i mógłbym sobie pozwolic na taki zapach ale na razie nie chcę.Może polecicie tutaj jakieś fajne zapachy ale na każdą kieszeń?

Ze swojej strony polecam dwie serie: Playboy i mexx.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 23 dni Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 78
Mój ulubiony to Armani Sports Code, kupuje od kilku lat. A jak nie masz kasy sa tez strony gdzie mozna kupic fajne "podróbki", i może są słabsze niż oryginał ale działaja ;), na studiach tak kupowałem i dawało radę, na początek dobre. A kiedyś jak bedziesz miał kase kup se oryginał albo powiększ kolekcje.

https://www.youtube.com/watch?v=qBkOJJMnpJE Nie bądź p**dą! - David Goggins

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 53 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 179
Mexx ma fajne zapachy, chociaż dla mnie są nieco zbyt świeże. I nie trzymają się przez to zbyt długo. Playboy o wiele mocniejsze, aczkolwiek same zapachy są bardzo słodkie, tak wiec średnio mi odpowiadają. Już wolę STR8. Jak chcesz przetestować coś co podoba się dziewczynom to polecam Love & Desire.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9236 Napisanych postów 83338 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 704778
Dajcie spokój . Każdy ma swój gust i dziewczyny również

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Usunięty przez flex1976 za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 339 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11565

<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp..
<grol> bicka i klate pewnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11350 Napisanych postów 72922 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961519
Xerjoff Erba Pura, Pura Gold lub Xerjoff Torino 24
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trener personalny? Warto?

Następny temat

Aplikacja do monitorowania progresu

WHEY premium