WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HTZ znaczenie hcg przy bezplodnosci

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 882

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez W Z O R EK z działu Trening dla zaawansowanych.
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 425
Witam. Zrobiłem badania i test calk wyszedł 440. Moje objawy to stany depresyjne nerwica lękowa bardzo niska pewność siebie. Ćwiczę regularnie i jeśli zdrowie pozwoli to tak pozostanie. W internecie dużo sprzecznych informacji więc zamieszczam tutaj post. Zastanawia mnie jak to z HCG podczas HTZ czy przez cały czas czy w ogóle czy jak bo ile ludzi tyle opinii. Od zawsze mam problem z jądrem które ucieka do podbrzusza i nie wiem czy to powód który powoduje iż przez 8lat nie mogliśmy z dziewczyną zajść w ciążę (w sensie ona ;p). Z racji że jest ona już w tym wieku jakim jest(te informacje zachowam dla siebie) zrezygnowaliśmy ze starania się o dziecko. Bezpłodność nie była zdiagnozowana. Za to zdiagnozowana łagodna arytmia serca
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Aplikacja do monitorowania progresu

Następny temat

Spodenki gimnastyczne

electro
Polecane artykuły