Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wypowiedź Alistaira dla jednego z magazynów MMA:
“Mówię to zawsze - Mirko nie chce ze mną walczyć. Cro Cop udawał w pierwszej walce ze mną, a teraz wybrał walkę z Choiem zamiast walki ze mną. Mirko wie dobrze, że nie miałby ze mną szans. Chciałbym bardzo rewanżu, lecz wątpię czy do niego dojdzie. Dla mnie ten etap już się skończył. Moim zdaniem Cro Cop jest jeden krok od skończenia kariery."
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4466
W słowach Oveerema jest dużo prawdy Z całym szacunkiem dla Mirka wątpie żeby zamiatał tak jak kiedyś i jeszcza ta walka z wynalazkiem z 5 ligi Rewanż napewno rozwiałby wątpliwości
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6344
tak jak mówi BUCCEK jakoś nie słyszałem o tym by alister wyzywał crocopa na pojedynek gdy ten byl w dobrej formie teraz jest tak jak mówi buccek może crocop sie kończy ale ja nadal w niego więżę....
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6344
MaxXan gdzieś czytałem w jakiś wywiadach z alistrem ze mówił coś w stylu "dawno wyzywałem crocopa na pojedynek ale on sie bal " to co wyzywał crocopa na pojedynek gdy był kategorie niżej a teraz gdy przeszedł wyżej to nagle jeszcze większy cwaniak nie lubie alistera ale nie przez to ze jestem idolem crocopa tylko za jego pewność siebie i brak szacunku dla przeciwnika
Szacuny
2
Napisanych postów
148
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14413
też nie jestem idolem Crocopa, chociaż miło było widzieć go w szczycie, jednak w tym co mówi Ali jest trochę prawdy, no to jest biznes i chyba faktycznie Miras wie, ze jego czas już minął i jak widać stara się wyrwać jeszcze trochę zielonych zanim faktycznie będzie zmuszony odejść