Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ActivLab - IsoActive

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 23008

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786

Grejfrutowy z Żeń-Szeniem

i Cytrynowy z Zieloną Herbatą

ActivLab IsoActive

Intensywny wysiłek fizyczny przyczynia się do strat wody i składników mineralnych (elektrolitów), co w dłuższej perspektywie czasowej niekorzystnie odbija się na zdolnościach wysiłkowych i ma negatywny wpływ na wiele procesów fizjologicznych zachodzących w organizmie. Rozwiązaniem jest szybkie uzupełnienie powstałych niedoborów, a najkorzystniejsza opcją będzie odpowiednio zbilansowany napój "izotoniczny".

ActivLab IsoActive to mobilny koncentrat napoju izotonicznego w proszku w przystępnej cenie i o znakomitych walorach smakowych. Błyskawicznie uzupełnia straty płynów i elektrolitów, oraz zwiększa możliwości wysiłkowe. Specjalna receptura, przystępna cena i wyjątkowy smak i wygodne opakowanie czynią z niego rozwiązanie bezkonkurencyjne dla sportowców poddanych intensywnemu wysiłkowi i osób aktywnych fizycznie.

ActivLab IsoActive stanowi odpowiednio zaprojektowaną kompozycję węglowodanów, składników mineralnych oraz witamin z grupy B. Poprawia równowagę wodno-elektrolitową organizmu w trakcie wysiłku fizycznego i bilans energetyczny. Dodatek witamin z grupy B wpływa korzystnie na funkcje metaboliczne i proces pozyskiwania energii.Dodatek żeń-szenia i zielonej herbaty wspomaga dodatkowo zdolności wysiłkowe i wzmacnia barierę antyoksydacyjna organizmu w trakcie trwania wysiłku.

Sposób użycia:
porcję (31,5g) rozpuścić w bidonie z 500ml wody. Stosować przed, w trakcie (co 15min.) i po wysiłku fizycznym (ok. 200ml).

Skład:
glukoza, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, cytrynian trójsodowy, fosforan wapnia, chlorek potasu, węglan magnezu, substancja słodząca E950, ekstrakt z liści zielonej herbaty (Camelia sinensis) (smak cytrynowy), ekstrakt z korzenia żeń-szenia (Panax ginseng) (smak grejpfrutowy), aromat, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas nikotynowy, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, D-biotyna, kwas pteroilomonoglutaminowy, cyjanokobalamina, barwniki: E104 (smak cytrynowy), E124 (smak grejpfrutowy), E110 (smak grejpfrutowy). Środek może zawierać śladowe ilości soi, pszenicy i orzechów.

Linki do tabelek:
Grejfrut: http://62.111.156.90/IsoActive grapefruit.pdf
Cytryna: http://62.111.156.90/IsoActive lemon.pdf

------->Uwaga: Jena saszetka wystarcza na 500ml wody! <-------

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-09-23 12:55:34

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-11-09 12:37:58

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2013-01-27 14:39:08

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 23300 Napisanych postów 25281 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1020606
izotonik pierwsza liga :)
polecam, smak wysmienity, jak dodac magnez z wit. b6 krugera jest jeszcze lepszy :D
przetestowany w ekstremalnych warunkach :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Trzeba do niego mieć shaker, czy on się rozpuszcza w wodzie jak normalna "witaminka"?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 23300 Napisanych postów 25281 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1020606
_Myron_:
nie trzeba miec shakera rozpuszcza sie jak normalna "witaminka" ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1024 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18640
Za***isty napój izotoniczny.
Smak cytryna - rewelacja
Rozpuszczalność - rewelacja
I do tego w saszetkach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
elaine FitMax
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 16752 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 67661
jak ejlan:D

cytrynka boskaaa:D:D

mój tato ciągle popija:D najpier miał tylko po bieganiu, a teraz widzę, że popija i w ciągu dnia:D To wciąga:D

:):)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3600 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27033
fajny napój w dodatku niedrogi ,smak i rozpuszczalność tez niezła.

Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1295
miałem cytrynowy smak bardzo dobry rozpuszczalność doskonała no i nie słodzony sztucznie według mnie na plus

no pain no gain

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786
jak dla mnie lepszy grejfrutowy , cytryna tez dobra
rozpuszczalnosc bardzo dobra
produkt bardzo udany

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1476 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10822
grejfrut jak dla mnie najlepszy ale piłem tylko po treningu choć kusi mnie razem z BCAA w trakcie hmm

koko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 179 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8466
Grejfrut mi nie smakował, za to cytryna miodzio
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ActivLab - GLYCOMAX PRO 10

Następny temat

ActivLab - NO Muscle Pump

Spalanie
Polecane artykuły