Szacuny
2
Napisanych postów
400
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9058
Witam, otatnio postanowilem sobie ambitny plan, a mianowicie przybrac 9 cm w bicepsie w 9 mieisiecy. Akutualnie po cwiczeniach po napieciu mam ok 38cm, niesety gdy budze sie rano i swobodnie wyprostuje rękę mam 32 cm. Jak myslicie czy jest mozliwe przybrac 9 cm w 9 mieisecy? Kiedys zetknołem sie z jakim treningiem " 3cm w miesiec", oczywiscie efekty byly znacznie mniejsze, ale z reguły oscylowały w granicy 1cm. Wiec gdyby utrzymac taki trening przez dłuzszy czas? Oczywisicie miesnie mogły by tego nie wytrzymac. Co o tym sadzicie? A moze macie jakies sugestie a propo treningu, typowy trening na mase ( raz w tygoniu dana partie miesini) wydaje mi sie zbyt mało intensywny, z dugiej strony przy wiekszej czestotliwosci treningow łatwo o przetrenowanie).
Zapraszam do dyskusji, z checia przyjme kazda uwage i słowa krytyki:)
Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
606
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9425
hhahaha czlowieku nie rozsmieszaj mnie to jest niemozliwe!!!!! no chyba ze jakis cykl planujesz ,ale oczywiscie nie masz CIENIA SZANSY zeby to zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
671
te 9cm to szybciej zrobisz na dlugosc niz w obwodzie,nie liczac samego tluszczu.jak zrobisz 9 cm w 3-4 lata to bedzie super przyrost!!!!!!chyba ze ktos wierzy w bzdury z reklam odzywek np braci weider typu "1 cm w 1 miesiac"najlepiej spytaj sie kogos normalnego z paroletnim stazem,nie jakiegos fantasty to bedziesz znal odpowiedz.a logicznie po 3 latach cwiczen chcesz miec 60cm w lapie????moze jeszcze bez koksow???????za duzo ogladasz TV MARKET!!!!
Szacuny
3
Napisanych postów
48
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
535
a mnie trochę śmieszy 'magia' bicepsów,
ja na bice prawie wogóle nie treneuje, łapkę jak naprężę to mam 36.5, rozbudowane mięsko z tyłu i z boku, fajnie wygląda, jak komuś pociągne w twarz to pada jak worek kartofli i o to chodzi . Aby nie było, nie szukam dymu, wręcz odwrotnie.
Szacuny
2
Napisanych postów
400
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9058
OK, dzieki za wypowiedzi, ale to ze jest to "niemozliwe" to sam moge powiedziec. Nie trzeba wielkiego starzu zeby dojsc do tego wniosku. Myslalem ze komus sie zechce podejsc do tego od strony teoretycznej, a mianowicie na jakie przyrosty mozna liczyc w okreslonym czasie, w tym przypadku "9 mieisiecy". Domyslam sie ze zle sie wyrazilem. No ale trodno.