Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37791
ja w mniej więcej tym wieku miałem 8,8 ale mierzone ręcznym stoperam, na bieżni takiej... no sam nie wiem jak to określić... takiej żwirowej przy boisku szkolnym. Ale nigdy nie byłem dobrym sprinterem
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
Instruktor JUDO
Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor należy dbać wśród przyjaciół
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ten czas ktory podalem jest z zawodow miedzy narodowych (tzn nasza szkola takie organizuje Czechy vs Polska vs Slowacja) i tam mialem 1 miejsce w sprincie na 60m :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jestem w klasie sportowej o profilu pilka nozna , siatkowka i reczna...o trenowaniu lekkiej atletyki nie myslalem chociaz na igrzyskach slaska w czwor boju indywidualnie zajolem 1 miejsce...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kórde rosną nam same Greeny I Mongomerowie :]
Jaqk patrz to na foorum wszyscy szybko biegają a jak przyjdzie co do czego to zawsze wygrywam swoją serie :P I jestem w czołówce, a tutaj na forum jestem jednym z słabszych. Jak to wyjaśnicie ? 10 latek który biega 8,8 dziwne to troche bo w profilu wynika ze ma 12 lat , jak biegasz jako 10 latek 8,8 to jako 14 będziesz biegał 7 s :P Ja biegałem w wieku 13 lat 9,1 i to była rewaelacja :Pa Tu 10 latek 8,8 kórde zdradź mi sekret :P