Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

60m Sprint...

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 7295

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Aha pogratuluj bratowi, nie to ze ja sie czepiam tylko uważam ze każdy może napisać że biega np 8 s a z osiagnięciem tego był0 by trudniej ;) Sam miałe taką sytuacje ze przed startem na 60 m popytałem sie gości z którymi startuje o czasy wszyscy mieli 8,5 a ja wygrałem tą serie z czasaem 8,72 (biegałem bez kolców i miałem słabą forme) jest to jeden z moich najgorszych wyników w tym roku :P
Czyli jak już pisałem każdy moze napisać ze ma tyle albo tyle, ale co innego czas na foto a czas na stoperze i nikt z w/w nie napisał czy były jego czasy na foto czy stoperze bo jak na stoperze no to doadjmy błąd pomiaru czyl;i + 0,3 i czasy jakoś nie bedą już takie wspaniałe ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 319 Wiek 39 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 4326
Ja w tym wieku mialem też około 8,2, a teraz szkoda gadać :( . 12,4 na 100

Buckie

Buckie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

A co Wy na to ?? ... potem wrzuce jeszcze czeski dyplom z biegu na 60 m

Calm ® ... Before ® ... Storms ® ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 1713 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 34542
bardzo ladnie

- - - - - - - - - - - - - - -
...bo małe bywa wielkie
w odpowiednim świetle...

-== Moderatorka działu Sporty Ogólnorozwojowe ==-
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Piwoman respekt ;)
Już sporo pewnie trenujesz skoro masz tyle medali :] gratuluje :P Ja jak coś fajniejszego zdobędeto też się pochwale;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Thx Jak cos zdobedziesz bardzo chcetnie zobacze i pogratuluje

Calm ® ... Before ® ... Storms ® ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja tam w pierwszej klasie lo, w pierwszym semestrze miałem czas 7,68/60metrów. A w drugim miałem 7,92/60metrów. Z tym, że od 1 i 2 biegu minęło jakieś 6 miechów, a w tym czasie trenowałem kulturystyke (amatorsko) dokładnie były to treningi na mase.

...::ZaPrAsZaM::...
http://www.ekipa71.prv.pl

Znawca w dziale: "Nasze zdjęcia".
Expert w dziale: "Szatnia" & "Trening"!.

"Wiara, nadzieja, miłość..."
"Wciąż wierzę w to...
Wciąć mam nadzieję, że będzie dobrze...
Wciąż napawam się miłością do niej..."
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Piwoman już kawał czasu temu zdobyłem dyplom (pierwszy za biegi ) 3 msc z czasem 8,27 :P biegał też rocznik starszy :P Foty mi się nie chce wrzucać bo lipny dyplom
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czas masz dobry.

ja w wieku 15latek mialem 7,02 na 60m na asfalcie( taka biedna mielismy bierznie) a trzy lat puzniej czyli teras mialem 9,00 ale lipa to z powodu kontuzji kolana ktura przeszedlem 1,5roku temu a od roku trenuje kulturystyke amatorsko oczywiscie i thai boxing ( to trenuje od 7roku zycia czyli 11 latek wiec troche przytylem 18kg prze rok wieci czasy gorsze a raczej godne porzalowania

"Sile nieprzyjaciela mierzy sie w ilosciach jego wrogów"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 158 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 12274
qrwa ludzie nie denerwijcie mnie, nie wypisujcie takich glupot 7 s w wieku pietnastu lat i to na asfalcie, chyba ten czas zmierzyla ci babcia budzikiem :P .Jak nie masz pojecia to nie pisz takich glupot!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Akademickie Mistrzostwa Polski w LA

Następny temat

The gravity games

Spalanie
Polecane artykuły