Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
434
Witam!
Planuję połączyć 2 stacki i nie wiem jakie. Wcześniej brałem xpanda z jabłczanem i CP z jabłczanem i dobrze mi to wyszło. I teraz zastanawiam się nad stormem łączonym z xpandem lub HP połączonym z jakimś stackiem. Co radzicie ??
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
wlaściwie dawkowanie nie będzie mialo wielkiego znaczenia aby tylko było 2x dziennie- obydwa bowiem z powodzeniem można brac przed treningiem,a i w innych porach oczywiście też.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
434
Nie chodzi tu o kasę tylko o to że stacki z mono czy jabłczanem brałem już kilka razy i już mnie tak po nich nie "kopie" ;) Dlatego chce spróbować czegoś innego.
Może ktoś napisać jak dawkować konkretnie te hp z crevolution ?? Bo nie mam zielonego pojęcia ;) Cre na czczo i przed treningiem hp ? I jak w dni nietreningowe ??
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
Nie chodzi tu o kasę tylko o to że stacki z mono czy jabłczanem brałem już kilka razy i już mnie tak po nich nie "kopie" ;) Dlatego chce spróbować czegoś innego.
A 2 stacki z pewnoscia kopna. Prosze Cie. Jakbys jechal na samym mono-obawiam sie, ze efektywnosc bylaby podobna. Pozostaje kwestia dodatkow w stackach.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)