Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

1 cykl a muay thai ??!!

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3398

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 179 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3888
Witam nie wiedziałem czu ten ten temat założyć tu czy w dziale doping no, ale jednak jest i będę wdzięczny za pomoc i udzielenie dobrych rad...
hmm... trenuję ponad 2,5 roku na siłowni, trzymam dietę itp itd mam już troche doświadczenia, lecz jeszcze nie miałem styczności ze sterydami i planowałem na okres jesienno - zimowy zarzucić sobie jakiś lekki pierwszy cykl i myślałem o testosteronie prop. BD mam dwa flakony po 10ml.
zastanawia mnie czy warto to brać gdyż zacząłem ćwiczyć boks tajski i mam 2 treningi w tyg. + 3 razy siłownia i nie wiem czy warto zaczynać przygodę ze sterydami i czy będą jakiekolwiek efekty prócz poprawieniu rzeźby i wytrzymałości...
Na siłowni robię trening siłowo-masowy i zależy mi na przybraniu masy (czysta masa mięśniowa)

będę wdzięczny za pomoc.
pozdro

Waga : 74

Wzrost : 177

Obwód klatki : 110

Obwód ramienia : 38-9

Obwód talii : 80

Obwód uda : nie wiem

Obwód łydki : nie wiem

Staż na siłowni : 2,5 roku

Ilość spożywanego białka : 2-3g

Ilość spożywanych węglowodanów : 5-7

Ilość spożywanych tłuszczów : nie wiem

Opis przebytych cykli sterydowych : 0

Trening : siła, masa

Cel cyklu : czysta masa mięśniowa dobrej jakości i siła

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : ten będzie pierwszy

Poziom BF% : niski

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : jestem szczupły

Stan zdrowia : bardzo dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : -

PPM podstawowa przemiana materii : -

Wyciskanie leżąc (MAX) : 105kg

Martwy ciąg (MAX) : nie wiem

Przysiad (MAX) : nie wiem

będę wdzięczny za porady i pomoc.
pozdro

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Kask ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3395 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21099
Pijany bylem.
Przeczytaj regulamin.
To masz wyraznie napisane ze kuracje sterydowe kazdy Ci odradza. A samo poruszenie tego tematu i jakies doradzanie powinno byc juz dawno usuniete. Jest dzial doping. Nie rozumiesz czegos tu?

Masz setki odzywek suplementow to sie ogarnij w tym teamcie a nie gadasz o zdrowiu i kuracjach.

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3506 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 34768
Ja nie widze sensu stosowania dopingu przy takim stażu oraz co najważniejsze na poziomie amatorskim.

Jakaś suplementacja była juz stosowana ( kreatyna itp) ?

Zmieniony przez - Marcin_VB w dniu 2008-10-15 22:40:07

Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 273 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10277
Jestem w tym samym wieku co Ty mam troszkę gorsze wyniki i warunki od Ciebie, ale na Twoim miejscu nie brałbym jeszcze nic.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 179 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3888
nie widzisz sensu stosowania dopingu przy takim stażu ? według Ciebie 2,5 roku to niewiele ? hmm...

tak stosowałem już kreatyne oraz staki kreatynowe, ale w poprzednią zimę

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Kask ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3395 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21099
Temat powinien isc do dopingu.
Moim zdaniem nie warto.
Temat nie jest chyba zgodny z regulaminem.
Zabranie sie:
Zachęcania do stosowania substancji/przedmiotów/praktyk szkodliwych dla zdrowia lub będących niezgodnymi z prawem RP.
Zapraszam do dopingu.

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 140 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26682
daj sobie spokój ;]

when you're not training somebody else is training to kick your ass

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 499 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5047
Szkoda zdrowia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 444 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 32104
MT nie bedzie Ci przeszkadzac tak mowiac krotko :p

.i.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 444 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 32104
aj za wczesnie dalem wyslij ;p
przygode warto/niewarto to juz zalezy od ciebie czy sie wyczerpales i ci niezbyt idize na suplementach jak nie jadles all lepszych stackow to daj sobie narazie siana z koksem

.i.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 502 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11831
idz do dopingu to nie beda cie umoralniac tylko powiedza co chcesz wiedziec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2071 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 26544
Nie mam zamiaru cie umoralniać, natomiast przy takich obwodach jakie podałeś i wynikach siłowych bez sensu jeszcze brać koksy bo masz jeszcze naturalne rezerwy. Osiągnij do maksimum swoich możliwości jeżeli chodzi o wyniki siłowe i przyrosty masy i dopiero wtedy myśl o czymkolwiek mocniejszym, jeśli już musisz. Pomyśl, że jeśli już teraz zaczniesz koksować, to co będzie później jak będziesz chciał wycisnąć np 150kg albo mieć 50cm w bicu? Zamierzasz już non stop na saa jechać do końca przygody ze sportem? Przemyśl to.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy moge to trenować?

Następny temat

ZYCIE WOJSKOWYCH

Spalanie
Polecane artykuły