Witam mam 14 lat chcialbym was sie spytac jka moge spalic zbedny tluszcz z brzucha waze 79 kg moj wzrost to 160 prosze pomozcie Gram w pilke nozna z tym wiaza sie treningi spacery koszykowka siatkowka ale to nic nie pomaga jestem bardzo sprawny fizycznie doruwnuje rowiesnikom lecz przgrywam w biegach lecz nie koncze jako ostatni tylko przed innymi nawet chudszymi.Mam duzo sily chociaz ze jestem GRUBY ale pomocy taka waga i wzrost podajcie jakies cwiczenia diete HELP ME PLZ
Waga: 79
Wzrost: 160
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 46
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: duzy mam duze udo
Obwód łydki: tez duze lydki z 35 cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie jestem pewien ale birac wszyst tkanke to beddzie ok od 30 do40 kg
Aktywność w ciągu dnia: Szkola treningi spacery
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Piłka nożna co dziennie i 2 treningi w ciagu tygodnia Koszykowka SIatkowka Tenis Stolowy
Odżywianie: Zle sie odzywialem a teraz sie porprawilem nie pije juz napoi gazowany ani typu NESTEA lecz wode niegazowana
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: nie jestem hory lecz jka bylem mlodszy byla sytuacja ze jakby moi rodzice nie zareagowali to bym mial astme i przez 3 lata bralem ciagle codziennnie specjalne dmochawy prze jeszce 1 rok bralem zadko a teraz mi nic nie dolega i mnie nie dusi nic ;D
Preferowane formy aktywności fizycznej: od 30 min do 1 h rozne cwiczenia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: nie
Zmieniony przez - GuMiS23S w dniu 2008-03-23 21:21:34
Waga: 79
Wzrost: 160
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 46
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: duzy mam duze udo
Obwód łydki: tez duze lydki z 35 cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie jestem pewien ale birac wszyst tkanke to beddzie ok od 30 do40 kg
Aktywność w ciągu dnia: Szkola treningi spacery
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Piłka nożna co dziennie i 2 treningi w ciagu tygodnia Koszykowka SIatkowka Tenis Stolowy
Odżywianie: Zle sie odzywialem a teraz sie porprawilem nie pije juz napoi gazowany ani typu NESTEA lecz wode niegazowana
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: nie jestem hory lecz jka bylem mlodszy byla sytuacja ze jakby moi rodzice nie zareagowali to bym mial astme i przez 3 lata bralem ciagle codziennnie specjalne dmochawy prze jeszce 1 rok bralem zadko a teraz mi nic nie dolega i mnie nie dusi nic ;D
Preferowane formy aktywności fizycznej: od 30 min do 1 h rozne cwiczenia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: nie
Zmieniony przez - GuMiS23S w dniu 2008-03-23 21:21:34
Krzysztof Piekarz

Ale do podwórka, piłki, roweru, basenu dostęp masz??? To zabieraj doopsko sprzed kompa i do dzieła