Mam problem ponieważ od ok 2 miesięcy prowadze diete masowa i przez ok 1 miesiąca masa szla pieknie ok 0,5kg na tydzien (bez otluszczania) a od ok 2 tygodni zauwazylem ze zaczynam nabierac fatu (dodam ze wczesniej robilem aeroby naczczo 3x w tygodniu) a od ok. 2 tygodni przestałem je robic poniewaz odradzono mi i wdziale FITNESS oraz w dziale TRENING moje pytanie czy to bedzie winna tych aerobow ze przestalem je uprawiac(łapie łatwo tłuszcz) proporcje mojej diety to: B 2,2g, T 1,2g, W 5,3g. Może ewentualnie zmieni proporcje(tak żeby spowolnic otluszczanie bo nie nawidze tłuszczu za duzo czasu poswiecilem na redukcje) tylko jak? Ddam ze jestem na cyklu KREATYNY i NITROBOLU.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja bym wróciła do aerobów..chociaż 2 x tydzień po max 40 min. i zobaczyła co sie bedzie działo, a proporcje bym narazie zostawiła, skoro wczesniej masa szła.
pozdrawiam
pozdrawiam
Right into the danger zone.. :>
...
Napisał(a)
Jeśli wcześniej było ok. z aerobami i masa szła,to powinieneś przy tym pozostać.
Trza być twardym, nie miętkim!
...
Napisał(a)
Areo rano dla kontroli na masie moze być(chociaż w dziale fitnessu maja wieksze doświadczenie w tych sprawach, wiec warto by ich posłuchać). Ale proste pytanie - czy odejmowałeś kalorie z diety po odjęciu areobów??? Jesli nie to juz wiesz dlaczego łapiesz tłuszcz, jeśli tak to odejmowałes za mało

...
Napisał(a)
Nie wiem jak było z intensywnoscia areobów, ale średnio 5-10 kcal spalamy na minutę areobów + kalorie spalone po wysiłku. Powiedzmy 8x45x3+3x35=1545 kcal : 7 = 200-250 kcal. Odejmij na poczatek 200-250 kcal z węglowodanów, ale nie z warzyw i obserwuj organizm
. Odjecie kalorii to nie to samo co trening areobowy, ale jest niezbędne
Zmieniony przez - ellis w dniu 2005-08-16 21:37:35

Zmieniony przez - ellis w dniu 2005-08-16 21:37:35
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!