cześć od kilku lat czytam forum i bardzo mi ono pomaga nie zawsze ćwiczyłem regularnie ale ćwiczę ok 3lat a regularnie od 6 mies,mam 27 lat.chce się jakoś odwdzięczyć i postanowiłem ze wspomogę sklep sfd a nie z mojego miasta i chciałbym nagradzać sogami tych którzy mi pomagali i będą pomagać oraz osoby pomagające innym ale z czego poprzez czytanie czerpie i ja(czy za zakup w sfd sa jeszcze abonamenty?).
mam na wydanie ~800zl cel to masa, dieta jest ale czasem sa problemy.wiec tak chce kupić:
1 - gainer i myślę nad mas xxl lub mutant mass ze wskazaniem na mutanta gdyż za 30zl więcej mam 2kg więcej.
2 - kreatynę coś wyzej od mono - jabłczan? tu proszę o poradę
3 - ostrowia wpc 80 lub jakieś inne białko
4 - zma co polecicie? Universala będzie ok?
5 - witaminy
6 - jakiś pobudzacz przed treningowy
7 - cos dorzucic????
nie wiem czy to ważne ale pracuje rożnie i czasem wstaje o 9 i na siłownie ide na 10 (tu przydał by sie dopalacz), czasami pracuje na 2 zmianę i kończę o 1-2 w nocy i wtedy nie wiem czy jeść posiłek czy zastąpić go jakimś suplementem?
ostatni cykl był ok 3mies temu a cykl z w/w supli bedzie za ok 2 mies ale suple potrzebne już - wyjazd
mam na wydanie ~800zl cel to masa, dieta jest ale czasem sa problemy.wiec tak chce kupić:
1 - gainer i myślę nad mas xxl lub mutant mass ze wskazaniem na mutanta gdyż za 30zl więcej mam 2kg więcej.
2 - kreatynę coś wyzej od mono - jabłczan? tu proszę o poradę
3 - ostrowia wpc 80 lub jakieś inne białko
4 - zma co polecicie? Universala będzie ok?
5 - witaminy
6 - jakiś pobudzacz przed treningowy
7 - cos dorzucic????
nie wiem czy to ważne ale pracuje rożnie i czasem wstaje o 9 i na siłownie ide na 10 (tu przydał by sie dopalacz), czasami pracuje na 2 zmianę i kończę o 1-2 w nocy i wtedy nie wiem czy jeść posiłek czy zastąpić go jakimś suplementem?
ostatni cykl był ok 3mies temu a cykl z w/w supli bedzie za ok 2 mies ale suple potrzebne już - wyjazd
Krzysztof Piekarz