...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mam znajomego który mial dobre rezultaty po winie w tab.(Stanolol 5mg) Kuracja ze 100tab dala 3cm w bicu (38-41)na rzezbie. Co prawda mial problemy ze stawami, wiec przy takiej kuracji polecam deke. Inna osoba z kolei po 150tab. Stanololu i 4 deczkach przyrost: 3.5cm w rece.
...
Napisał(a)
o w mordę ale efekty....
ja zaczynam we wrześniu..... deca+wino+meta zapodam foty przed i po
Pompka!
ja zaczynam we wrześniu..... deca+wino+meta zapodam foty przed i po

Pompka!
...
Napisał(a)
wino w tabsach ? bo jesli tak to po tym cyklu razem z meta pokarz nam fotki watroby
LOL
##################
#Barlinek Rulezzz#
##################
Ajsowy
Laugh out Loud

##################

##################
Ajsowy

Laugh out Loud
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
Nie musi byc w tabsach, w strzalach tez jest hepatoksyczne.
pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"
pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
dziwne, bo spece tego dzialu zalecali bardziej cykl metki z winstrolem depot niz winem w tabsach. Zreszta czy winstrol w strzalach moze oddzialywac w jakis sposob na watrobe ? przeciez wbijany jest w miesien, natomiast tabletki musza przejsc przez watrobe. Jesli tak nie jest to mnie oswieccie
LOL
##################
#Barlinek Rulezzz#
##################
Ajsowy
Laugh out Loud

##################

##################
Ajsowy

Laugh out Loud
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
W strzalach jest mnie hepatoskyczne, dlatego lepiej jest strzaly wina+meta niz tabsy wina+meta. Winstrol w strzalach mozna pic i tez bedzie dzialal. Tylko ze w strzalach jest lepszy bo ma wieksza wchlanialnosc.
Jest strzaly sa hepatotksyczne bo zwieraja grupe 17-alfa, tak jak tabsy.
pozdrawiam Logan
Jest strzaly sa hepatotksyczne bo zwieraja grupe 17-alfa, tak jak tabsy.
pozdrawiam Logan
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
pić wino w ampach??
Jakiś nowy sposób??
robisz sobie jaja??
czy mowisz na serio...
mówisz czysto teoretycznie czy nie??
H - R - T - B - R - K - R
DOBRY SOG ZOSTANIE PRZEKAZANY NA NOWĄ FURE OCJA RYDZYKA!!!
Jakiś nowy sposób??
robisz sobie jaja??
czy mowisz na serio...
mówisz czysto teoretycznie czy nie??
H - R - T - B - R - K - R
DOBRY SOG ZOSTANIE PRZEKAZANY NA NOWĄ FURE OCJA RYDZYKA!!!
-=H - R - T - B - R - K - R=-
-=the vibe is in the house=-
-=the house is in the vibe=-
...
Napisał(a)
Logan tO pewnie mama Ci kotlety smarzy na winie,pączki na omnadrenie ,a zasypke rObi z mety skrzętnie wcierana przez sitkO.A ja bym Ci proponował wsadzić sObie jedną amp.wina przed snem jak czopek w tyłek ,przez nOc zastrzyk się zutylizuje i pójdzie bezpośrednio w mięsnie.Mnóstwo przyjemosci i jaka skuteczność..
...
Napisał(a)
Winstrol jast hepatoksyczny i w tabletkach i w zastrzykach.
mafia.doping.full-hardcore.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!