WITAM.

Mam wielką przyjemność przeprowadzić test UNS RE LOADER otrzymanego od UNS Supplements o smaku Cherry - Wiśniowym. Chciałbym mocno podziękować za zaufanie, z pewnością dam z siebie wszystko.

RE LOADER jest połączeniem egzogennych aminokwasów EAA i aminokwasów rozgałęzionych BCAA (L-Leucyna, L-Walina, L-Izoleucyna), 3 form GLUTAMINY do stosowania po wysiłku. Przeznaczony dla osób dorosłych, których zajęcia wymagają wzmożonego wysiłku fizycznego.
Sposób użycia: w zależności od potrzeb i masy ciała zmieszać 1/2 porcji (2 płaskie miarki produktu -10 g) lub pełną porcję (4 płaskie miarki20g) z 250ml wody mieszając w szejkerze. Dawkowanie: w dni treningowe 1 porcja bezpośrednio po zakończonym wysiłku. Nie przekraczać zalecanej do spożycia dziennej porcji produktu.
Składniki: substancje aktywne: L-leucyna, L-glutamina, alfaketoglutaran glutaminy, jabłczan glutaminy, beta alanina, L-izoleucyna, L-walina, tauryna, jabłczan cytruliny, alfaketoglutaran argininy, L-lizyna, L-arginina, L -histydyna, L-treonina, L-metionina, L-fenyloalanina, węglan wapnia, chlorek sodu, kompleks witaminowy (kwas L-askorbinowy, chlorowodorek tiaminy, D-alfa-tokoferol, D-pantoteinian wapnia, kwas pteroilomonoglutaminowy, chlorowodorek pirydoksyny, amid kwasu nikotynowego, cyjanokobalomina), cytrynian potasu, cytrynian sodu, węglan wapnia, substancje pomocnicze: regulator kwasowości (kwas cytrynowy), E950 acesulfam potasowy, E954 sacharynian sodu, E955 sukraloza – substancje słodzące, aromaty: wiśniowy, pomarańczowy, cytrynowy, jabłkowy, ananasowy, grejpfrutowy, kiwi –odpowiednio dla danego smaku) , barwniki: E101 Ryboflawina (smak pomarańczowy i cytrynowy), E162 czerwień buraczana (smaki: wiśniowy, grejpfrutowy i pomarańczowy), E141 Miedziowe kompleksy chlorofili (smaki: jabłkowy i kiwi), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu).

DAWKOWANIE - zawsze będzie to w porcji 20g po treningu. Aktywność fizyczna występuje praktycznie codziennie, także w tym teście miesięcznym na pewno wykorzystamy całą puszkę.

PLAN TRENINGOWY ORAZ DIETA
1. Plan treningowy.
U mnie jest mocno rozbudowany. Aktualnie trenuję takie dyscypliny jak: kalinestyka (podciąganie, poręcze, brzuszki, wykroki, prostowniki - głównie z masą ciała), bieganie, taniec, siatkówka, sprawność wszechstronna, gimnastyka, pływanie. Każda aktywność występuje przynajmniej raz w tygodniu i dlatego właśnie potrzebny był mi taki suplement jak RE LOADER.

2. Dieta.
Przede wszystkim u mnie góruje przekonanie, aby jeść zdrowo i nie popadać w drastyczność. Rzadko sięgam po niezdrowe produkty, a swoją dietę głównie opieram na produktach zbożowych, nabiale, mięsie i zdrowych olejach i orzechach. Oczywiście woda, zielona herbata - to również znajduje się w moim codziennym jadłospisie.
CEL TRENINGOWY
Trzymanie formy wytrzymałościowej oraz powolne zwiększenie masy mięśniowej.
Zapraszam do śledzenia oraz komentowania całego testu.

Zmieniony przez - dyziu95 w dniu 2014-11-14 16:43:53