TrEninG CzYni MiStRzA!
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
1. Faza nasycenia... Ja słyszałem, że jak ktoś bierze pierwszy raz w życiu kreatyne to należy zrobić sobie faze nasycenia... W następnych cyklach już nie trzeba...
2. Jeśli chodzi o dawkowanie... to znowóż słyszałem, że mam brać 2 razy po 5g w dni treningowe i 2 po 3g w dni nie treningowe... i to 500g starczy mi na 6 tyg (z fazą nasycenia) i później 3 tygodnie przerwy i luźniejsze treningi...
2. Jeśli chodzi o dawkowanie... to znowóż słyszałem, że mam brać 2 razy po 5g w dni treningowe i 2 po 3g w dni nie treningowe... i to 500g starczy mi na 6 tyg (z fazą nasycenia) i później 3 tygodnie przerwy i luźniejsze treningi...
TrEninG CzYni MiStRzA!
...
Napisał(a)
po pierwsze ciekawy tutuł
, po drugie nieten dział, a po trzecie bardzo dobra kreatynka aa i po 4-włacz wyszukiwarce i znajdz cos o niej, to tam se dowiesz wiecej

TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
najeżdżasz myszką na pasek u góry na FORUM (niewcsikaj) otworzy sie menu i wybnoierasz Wyszukiwarka..i otoi cała filozofia
...
Napisał(a)
sz dokladnie wiedziec??, kreatyna dobra, bardzo dobre kreatyny sa ze zankiem creapure np Olimp. Diobra tez jest Multipowera, Treca, Universala, zalezy ile masz kasy, bo jezlei chodzi o cene to Vitalmax ma dobr ai tanią
Zmieniony przez - R4v3n w dniu 2004-04-19 19:28:28
Zmieniony przez - R4v3n w dniu 2004-04-19 19:28:28
...
Napisał(a)
ale ja juz zakupiłem 500g tej X-TREME za 79 zł !! Promocja i każdy mi polecał
TrEninG CzYni MiStRzA!
...
Napisał(a)
no to dobry wybór, kretka bardzo dobra z tego co sie orientuje co ludzie mówia, coz bys chciał jescze wiedziec??
...
Napisał(a)
no jezlei będziesz sie racjionlanie odzywiał, i pił duzo wody przynajies 3-4 litry diznenie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!