smazyc mozesz normalnie na slonecznikowym tylko nie przesadzaj z iloscia tego oleju, najlepiej jakbys mial patelnie teflonowa, wtedy dajesz tylko troszke oleju, rozprowadzasz po patelni i jest elegancko wszystko usmażone
smazyc mozesz normalnie na slonecznikowym tylko nie przesadzaj z iloscia tego oleju, najlepiej jakbys mial patelnie teflonowa, wtedy dajesz tylko troszke oleju, rozprowadzasz po patelni i jest elegancko wszystko usmażone
Ronie
-z dzisiejszego zrzutu wywaliłem ryż w przedostatnim posiłku
-wyciskanie, będę pamiętał o nadgarstkach
-chest dips- zaraz się zabieram za czytanie
-brama- łopatki spięte, resztę poprawię-w ogóle myślałem tak- 4s pozytyw/0 spięcia/2s negatyw
-wypiski też poprawię
Zmieniony przez - HoligaN90 w dniu 2013-02-21 20:47:55
Pamiętaj! Nie znam strzachu, więc jedź na plaże-przyzwyczajaj się do piachu!!!
http://www.sfd.pl/~TAJEMNICA_ZDROWEGO_JEDZENIA:_27_waznych_porad_~_!-t358150.html - Tajemnica zdrowego zywienia ~ !
http://www.sfd.pl/~TEST-_XP+CP_&_dodatki--->Masa_by_HoligaN90-t360772.html -Zapraszam!!!
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Przebieg:
1. Wycisk flarowy
12x35/12x40/12x40/12x40kg
2.Uginanie ramion stojąc
12x25/12x25/12x25/12x25kg
3.French press
15x25/15x25/15x25/15x25kg
4.Uginanie na modlitewniku
15x20/15x25/15x20/15x20kg
5. A)Ściąganie liny-ruch rozrywający
20x10/20x10/20x7,5kg
B)Uginanie chwyt młotkowy
20x7/20x7/20x7kg
WSZYSTKIE FILMIKI SĄ Z OSTATNICH SERII.
1.
2.
3.
4.
5. A i B
Miskę wrzucę wieczorem standardowo :)
Pamiętaj! Nie znam strzachu, więc jedź na plaże-przyzwyczajaj się do piachu!!!
http://www.sfd.pl/~TAJEMNICA_ZDROWEGO_JEDZENIA:_27_waznych_porad_~_!-t358150.html - Tajemnica zdrowego zywienia ~ !
http://www.sfd.pl/~TEST-_XP+CP_&_dodatki--->Masa_by_HoligaN90-t360772.html -Zapraszam!!!
Hekadelniany nie nadaje sie do smazenia, kup go w aptece, olej lniany budylingowany czy jakos tak, powinien byc przechowywany w lodowce i nadaje sie TYLKO do picia. ma szereg wlasciwosci zdrowotnych poza tym kosztuje 25zl za 500ml nie byloby Ci go szkoda uzywac do smazenia?
smazyc mozesz normalnie na slonecznikowym tylko nie przesadzaj z iloscia tego oleju, najlepiej jakbys mial patelnie teflonowa, wtedy dajesz tylko troszke oleju, rozprowadzasz po patelni i jest elegancko wszystko usmażone
lniany budwigowy
smażyć najlepiej na PAM'ie
No to jedziemy: MAKARON Z TWAROGIEM I SZPINAKIEM !
Składniki:
-szpinak (ze względu na sezon mrożony) ~250g
-twaróg półtłusty -250g
-makaron (ja używam pełnoziarnistego, rurki albo świderki) -200g
-czosnek (może być granulowany)
-pieprz czarny
-pieprz ziołowy
-sól
-gałka muszkatołowa
Sposób przygotowania:
Szpinak wrzucamy na patelnię i czekamy, aż nam się rozmrozi-co jakiś czas mieszając. W tym samym czasie możemy już oczywiście gotować makaron,tu raczej instrukcji nie muszę podawać. Do szpinaku dodajemy czosnek i dusimy pod przykryciem jakieś 5 min. Następnie przyprawiamy i podsmażamy jeszcze 5 minut od czasu do czasu mieszając. Odstawiamy patelnię na jakieś 5 min. żeby nam szpinak delikatnie podstygł i wrzucamy rozdrobniony wcześniej twaróg, mieszamy oba składniki i gotowe. Na koniec warto jeszcze spróbować i doprawić jakby czegoś było za mało :) Podajemy z makaronem!
SMACZNEGO !!!
Proporcje szpinak-makaron-twaróg można oczywiście mieszać.
Na zdjęciu 1/2 porcji dzisiejszego posiłku. (50g makaronu, 225g szpinaku, 140g twarogu)
A tutaj jeszcze przedtreningowy: duszony cyc z marchewką i ryż brązowy.
No i zrzut dzisiejszej michy.
Nie miałem jak dzisiaj skoczyć na zakupy dlatego jeszcze nie ma lnianego i orzechów-jutro będą na bank.
Zmieniony przez - HoligaN90 w dniu 2013-02-22 19:23:35
Pamiętaj! Nie znam strzachu, więc jedź na plaże-przyzwyczajaj się do piachu!!!
http://www.sfd.pl/~TAJEMNICA_ZDROWEGO_JEDZENIA:_27_waznych_porad_~_!-t358150.html - Tajemnica zdrowego zywienia ~ !
http://www.sfd.pl/~TEST-_XP+CP_&_dodatki--->Masa_by_HoligaN90-t360772.html -Zapraszam!!!
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Dzisiaj trochę dłużej pospałem więc posiłki będą lekko przestawione w czasie, na razie micha trzymana w 100% ale mam pytanie:
Ronie, jak wygląda sprawa kurczaka z rożna, bo tak myślałem, że jak pojadę na zakupy to chętnie bym wrzucił pół takiej kury
A tutaj moje trzecie śniadanie.
Pamiętaj! Nie znam strzachu, więc jedź na plaże-przyzwyczajaj się do piachu!!!
http://www.sfd.pl/~TAJEMNICA_ZDROWEGO_JEDZENIA:_27_waznych_porad_~_!-t358150.html - Tajemnica zdrowego zywienia ~ !
http://www.sfd.pl/~TEST-_XP+CP_&_dodatki--->Masa_by_HoligaN90-t360772.html -Zapraszam!!!
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.