Witam !
Na wstępie chciałem podziękować Roniemu za wybranie mnie do swojego teamu. Trenuję już dość długo jednak nigdy pod okiem trenera. Nie skupiałem się również na samej siłowni, jednak nigdy nie była mi ona obca. Te dwa miesiące będą przeznaczone tylko i wyłącznie na ciężką pracę z żelazem, które przy pomocy Roniego spróbuję podgrzać do czerwoności. Odstawienie innych dyscyplin jest spowodowane przede wszystkim kontuzją kolana ( aktualnie jestem po artroskopii 11.02 ), dlatego będę mógł cały swój czas poświęcić temu projektowi. Liczę na owocna współpracę, która pozwoli mi zdobyć pewne doświadczenie w dalszej drodze do doskonałości.
Pozdrawiam i życzę wszystkim zaglądającym do tematu miłej lektury.
Piotrek !
Oświadczam, że jestem pełnoletni i nie mam przeciwwskazań lekarskich do treningu siłowego. Nie choruję przewlekle i w przeszłości nie miała miejsce choroba lub wypadek uniemożliwiający trening siłowy.
Jestem świadom konsekwencji i ryzyka, jakie niesie ze sobą wykonywanie ćwiczeń siłowych i nie będę wysuwał w stronę moderatorów prowadzących roszczeń w przypadku doznania jakiegokolwiek urazu podczas trwania przedsięwzięcia.
****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: HoligaN90
WZROST:183
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: ponad 2 lata przemyślanego treningu
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 94
OBWÓD PRZEDRAMIENIA:34
OBWÓD BICEPSU:39,5
OBWÓD ŁYDKI:40,5
OBWÓD UDA:64
OBWÓD BIODER:94
OBWÓD WOKÓŁ PEMPKA:92