...
Napisał(a)
Ja tam nie nażekam...
Wręcz przeciwnie...
Wczoraj jak się zebrałem do kupy, to miałem takiego powera, że walnełem ze 6 ciężkich serii pleców i do tego miałem siłe na martwy ciąg...
Parę powtórzeń z 200 od razu stawia na nogi
Ty się wuja musisz nastawić pozytywnie!
Jak będziesz zrzędził to wykrakasz...Nikt jeszcze na ten sprzęt nie narzekał, łącznie ze mną... Więc ściśnij poślady, strzel z 2amp i zapi____laj na siłownie
Wręcz przeciwnie...
Wczoraj jak się zebrałem do kupy, to miałem takiego powera, że walnełem ze 6 ciężkich serii pleców i do tego miałem siłe na martwy ciąg...
Parę powtórzeń z 200 od razu stawia na nogi

Ty się wuja musisz nastawić pozytywnie!
Jak będziesz zrzędził to wykrakasz...Nikt jeszcze na ten sprzęt nie narzekał, łącznie ze mną... Więc ściśnij poślady, strzel z 2amp i zapi____laj na siłownie

...
Napisał(a)
Altis galenika wkrecila sie jakos po 2 tyg
od poczatku szla metka 25ed
jestem w 5/6 tyg jest b.dobrze waga idzie w gore ,sila,power, libido masakra!!!
od poczatku szla metka 25ed
jestem w 5/6 tyg jest b.dobrze waga idzie w gore ,sila,power, libido masakra!!!
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
mi chyba libido slabo skacze wale tylko 15razy dzienie
hehe

i po co sie gapisz?
...
Napisał(a)
Nie chce mi sie nic otwierac.
Moze po prostu przechwycimy jakis burdel?
Moze po prostu przechwycimy jakis burdel?

Out of range.
...
Napisał(a)
Cena to jak pisał wcześniej i jest to 2.50 zł. za fiolke (3ml) i jest w niej 300 jednostek ! Sam ma cukrzyce i biore ok. 30 jednostek dzienie humalogu i ok. 30-40 Humuliny N. W fiolce jest lepiej bo masz pena i tylko nastawiasz ile chcesz i jazda... moim zdaniem to jest tylko dobre jak ktoś ma aż aż checie i walnei sobie to chce się jeść. Kiedys robilem tak ze dawalem wiecej i budzilem sie w nocy bo mialem niski poziom cukru i zjadalem np. słoik litrowy dżemu + 0.5kg ryżu !
JAk ktoś chce wiecej info to postaram sie odpowiedzieć...
Pozdro
JAk ktoś chce wiecej info to postaram sie odpowiedzieć...
Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czemu deki nie można samej?
Następny temat