Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
za 4 to można zjeśc reszta w kosz, albo ptaszkom
...
Napisał(a)
laktoza i dj smalec :)
sympatyczna morda :)
Zmieniony przez - leonstar w dniu 2006-08-22 16:05:07
sympatyczna morda :)
Zmieniony przez - leonstar w dniu 2006-08-22 16:05:07
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
hmmm..nie wiem dlaczego wyrzucac zoltka ??
Ja jem cale jajka i jeszcze nie wyrzucalem zoltek, a codziennie jem niemalo ...
czy nadmiar jest szkodliwy ??

Ja jem cale jajka i jeszcze nie wyrzucalem zoltek, a codziennie jem niemalo ...

czy nadmiar jest szkodliwy ??
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50
**Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie**
Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół..
mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
...
Napisał(a)
leonstar co do tej laktozy to jeszcze sie zgodze chociac biały ser jej nie ma wiele. A produkty sfermentowane zawieraja galaktoze czyli cukier "lepszy" niz laktoza .Co do jajek to przeciez żołtka to same zdrowe tłuszcze prawie ,cholesterol wcale nie skacze drastycznie to mity.
...
Napisał(a)
ale ja nie mam ochoty nikogo namawiać, sami do tego dojdziecie
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
smalec popre leona w te,acie nabial. nabial spozywany w duzych ilosciach dziala sluzowo na drogi pokarmowe i oddechowe, dziala alergicznie i posiada kazeine alfa s 1 , laktoglobuline i laktoze. czyli wystarczajaco duzo swinstw by spowodowac odczyn alergiczny u ok 30% ludzi. osobiscie proponuje nie przekraczac 200g bialego sera dziennie. kefiry sa ok , jednak z umiarem, jogurty - smiecie /prawoskertne aminokwasy i inne nieciekawe tematy/co do wapnia jest on tez w skorupkacj jaj, w chrzastkach prod, zwierzecych oraz w muszlach skorupiakow /sproszkowane dodatki do zxywnosci/
zoltka - temat super ciekawy, 5 szt zoltek zawiera tyle lecytyny i wit e ze pokrywa dzienne zapotrzxebowanie czlowieka. ilosc zopltek jakie mozesz zjesc zalezy do inneych produktow zwierz zaw. cholesterol i nasycone kw. tl . w diecie
pozdr
mc
zoltka - temat super ciekawy, 5 szt zoltek zawiera tyle lecytyny i wit e ze pokrywa dzienne zapotrzxebowanie czlowieka. ilosc zopltek jakie mozesz zjesc zalezy do inneych produktow zwierz zaw. cholesterol i nasycone kw. tl . w diecie
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
co do nabiału spoko nowe informacje zawsze przydatne.Biały ser to może byc cieżko bo jest to w moje obecnej sytuacji finansowej podstawowe zródło białka ,alergii na szczescie nie dostałem tylko z minusów odczułem lekkie strzelanie w stawach ale juz przeszło.
...
Napisał(a)
zamiast twarogu jajecznica z białeczek i będzie naprawdę lepiej
LeonCountryChopper
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!