Witam! Mam 13 lat 155cm wzrostu. Chciał bym mocniej kopać piłkę. Jakie mięśnie muszę ćwiczyć, jak je ćwiczyć? Chciałbym żeby to były ćwiczenia nie zaburzające mojego rozwoju.( bo chciałbym jeszcze urosnąć:D)Z góry dzięki:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Technika przyjdzie z czasem, proste podbicie, noga wykroczna przy piłce lub 5 cm przed nią i jazda. Więcej grasz lepiej grasz :)
...
Napisał(a)
Brzuch, nogi. Nie tylko od tego jest to zależne. Był poruszony taki temat - poszukaj.
' Nie jesteśmy aniołami '
...
Napisał(a)
Celuj w wentyl 

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! [http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html]
...
Napisał(a)
Kopiącą nogą mocno się zamachnąć i bierz duży rozbieg
Zmieniony przez - Matizor w dniu 2010-01-20 15:11:13
Zmieniony przez - Matizor w dniu 2010-01-20 15:11:13
...
Napisał(a)
nie ma oddzielnego ćwiczenia na mięsień odpowidzialny za "mocne kopnięcia" w piłke;D co tu duzo mowic TRENUJ NOGI i tyle. Nie ma na to recepty, biegi, rozciąganie itd. Gdybyś był starszy mógłbyś zacząć typowe ćwiczenia na nogi ale poki co to odpusc sobie bo stawy i kości nie dadza rady. Tak nawiasem mowiąc to bym sie bardziej przylozyl do techniki strzalu niz jego sily, ale to tylko moje zdanie

'Per spera ad astra.
Przez cierpienia do gwiazd.'
...
Napisał(a)
do kopania piłki nie potrzeba siły tylko dobrej techniki wiem to z doświadczenia mój kumpel jest mały ,chudy a napierd*** jak szalony , dlatego że długo trenuje i ma juz wyrobiona technike
...
Napisał(a)
Tzn że będę chudy jak patyk, a technikę będę miał wysoko. To jak będę wolnego kopał to nikt w murze nie będzie chciał stać?:D:D:D:D:D:D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!