[...] mógł odmówić ) póścił pawia przez okno. Ale nić dziwnego, najwioększa cola to 1,2 litra, cheseburgery miały kilka "pięter", do tego chyba pół kilo frytek, jakieś sosy, masakra To był dopiero drugi dzień jego zmagań a gdzie tu 30. Jak to się skończyło nie będę opowiadał żeby nie psuć nikomu zabawy. Ja ogłądałem ten film kilka razy [...]
Oj można można, oni te sosy robią z mąką, nie było za smaczne, ale cóż... patka, nie musisz tego czytać tylko po to, żeby sobie po mnie jeździć. Jestem tu nowa, ta dieta to dla mnie zupełna nowość, na internecie nie siedzę 24 godziny na dobę, więc jestem niezorientowana, przyznaję. Jak już masz coś do powiedzenia, to napisz mi coś mądrego. Od [...]
[...] (maltodekstryny zawierają np. ciasta drożdżowe, sucharki, herbatniki, biszkopty, wafle, nadzienia do ciast, kremy do tortów) w produktach spożywczych sproszkowanych (sosy, zupy, przyprawy, ekstrakty owocowe) poprawiają wartość odżywczą, ułatwiają upłynnienie, poprawiają własności emulgujące i stabilizujące, zwiększają równowagę [...]
[...] zrobi to zjem...Sam nie mam czasu nic sobie ugotować i myślę, że nie ma sensu na siłę coś wymyślać. Będę się starał po prostu nie jeść tłustego ( np. skórki kurczaka, sosy zastąpię oliwą z oliwek itd. ). Każdy taki obiad będę przeliczał ile wartości odżywczych zjadłem i gdy będzie jakiś „ubytek” zjem jeszcze coś w celu [...]
Mieszanka oparta o naturalne składniki: sól jodowana, czosnek suszony. Solą czosnkową przyprawiamy: mięsa z drobiu, baraniny i dziczyzny a także sery, sałatki, ryby i sosy.
[...] uznanym. Dziś w La Halle można zobaczyć kosze mieniące się czerwienią dojrzałych pomidorów. Wszyscy bowiem przyznają, że jest pomidor błogosławieństwem kuchni znamienitych. Z pomidorów bowiem powstają najlepsze sosy, które podawać można z każdym rodzajem mięsa..." http://www.majkowscy.neostrada.pl/kuchnia/polska/kuchniapolska.html
[...] gryczanej, pieczywo chrupkie Zabronione pieczywo, makarony i ciasta z normalnej mąki napoje Zabronione: kakao owsiane, kawa zbożowa dania: Zabronione zupy i sosy zagęszczane mąką lub zasmażkami, zupy z dodatkiem klusek, zacierek, grzanek wędliny: Zabronione kiełbasa pasztetowa i kiełbasa gorszego gatunku - w nich można [...]
[...] poza tym co napisał Tyka obniża poziom IGF-u, stosowana w dłuższym okresie powoduje feminizację (gino, lipo, u dzieci małe siusiaki ) raka prostaty, obniża T4. Można ją jeść w małych ilościach w postaci fermentowanej, czyli jakieś sosy chińskie. Za te wszystkie rzeczy są odpowiedzialne izoflawony. Co do izolatów różnie bywa - IMO lepiej unikać.
Mam 172 cm wzrostu ważę 75 kg, 83 w talii,95 w klacie 40 w bicepsie, łydce i karku, chciałbym przytyć do 80 kg i stracić kilka cm w talii.//// STRACENIE W TALI WIĄŻE SIĘ POPROSTU ZE SCHUDNIĘCIEM A TY CHCESZ PRZYTYĆ WIĘC NIE MOŻLIWE 80KG I MNIEJ W TALI MUSISZ SIĘ NA COŚ ZDECYDOWAĆ Właśnie zacząłem moja przygodę z siłownią ćwiczę 3 miesiąc 3 razy w [...]
sosy są złe, bo spowalniaja trawienie nawet na kilka godz chyba ze mowimy o naturalnych zrobionych np z pomidorów i cebuli bez zadnych innych dodatków oraz mierzyłem poziom tłuszczu na tej stronie: http://www.hussmanfitness.org/caliper.htm i wychodzi mi 14,5% a było 2tyg. temu 16%....
moze troszeczke nie na temat ale w sumie dotyczy to mojej diety..Chodzi o dorzucenie warzyw do posilkow(a takze sosow kupnych np. slodko kwasy itp.) Czy sosy te mozna dodawac wliczajac oczywiscie kcal z tego ow sosu do ryzyku i kurczaczka czy jednak lepiej byloby stosowac jakies mrozonki(bo w koncu zima) lub w miare mozliwosci warzywka kupne [...]
[...] ciezko mi bylo obnizyc Al egeneralnie moglabym biec i biec na ile by mi stawy pozwolily (przy dluzszych aerobach czuje bol w kolanach =>pzreciazenie siakies) Dieta pycha, sosy wchlaniam, serek zjedzony, pora zrobic zarcie do pudelek na jutro i spac A jutro rano aero, wieczorem silownia i pozniejszym wieczorem trening <yes> (siatkowka) i [...]
[...] Do tej grupy tłuszczów spożywczych należą przede wszystkim margaryny oraz takie produkty jak: majonezy spożywcze (nie wszystkie, trzeba sprawdzać etykiety produktów!), sosy sałatkowe, popularnie zwane dressingami. Istotą całego zła są transizomery (uwaga! producenci tłuszczów oraz przetworzonej żywności nie wykazują na etykietach [...]