w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "rowery curtis comfort pełna amortyzacja opinie"

Strona spośród 1  stron dla zapytania: rowery curtis comfort pełna amortyzacja opinie

Curtis mx 07 jakies opinie i porada

prosic o porade bardziej doswiadczonych uzytkownikow, przede wszystkim czy ktos slyszal o produktach tej marki curtis niemiecka marka czesto zamiennie sprzedaja sprzet z nazwa mifa rowerek kosztuje w niemczech 199euro, mam okazje kupic

Data: 2008-03-05 09:40:59 | Dział: Rowery | Autor: kudelkudel | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2579 |

rowery

bedzie nowy. nosze sie z zamiarem kupna roweru. niedawno otworzono calkiem ciekawy sklep w trojmiescie. sprzedaja tam rowery marki: kona, cube, gary fisher. przyznam sie ze nie slyszalem o tych markach. moze sa wsrod was uzytkownicy tych rowerow.

Data: 2006-08-27 10:33:05 | Dział: Rowery | Autor: gmarecki | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2560 |

Opinie o Konie Scrap i Stuff

do dualu, na dobrym osprzęcie i mocnych obręczach, a najlepiej żeby tanie to wszystko było. może polecacie inne rowery o podobnej geometrii i cenie co scrap ...::: non compos mentis :::...

Data: 2003-07-07 13:15:25 | Dział: Rowery | Autor: SFD | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2559 |

bagaźniki samochodowe na rowery

witam! mam pytanie odnośnie bagaźnika na tylną klapę,może ktoś używa lub używał,proszę o opinie widziałem w selgrosie po 120 zł. i w praktikerze za 170 zl. pamiętaj aby nikt przez ciebie nie płakał!

Data: 2003-06-19 15:36:06 | Dział: Rowery | Autor: gostek | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2542 |

Co sądzicie o firmowych - niefirmowych rowerach?

2006/20060301154554 chodzi dokładnie o rowery znanych marek głównie chodzi o rowery producentów samochodów, acz nie tylko takich jak ten

Data: 2006-03-01 15:45:54 | Dział: Rowery | Autor: wortal | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1603 |

Strony rowerowe

nie sa to serwisy konkurencyjne dla sfd wiec z regulaminem wszystko pod kontrola 3 http://www.cyfronet.krakow.pl rowery strona zbooya http://www.bike.of.pl/ http://www.ceti.pl/kganicz rowery

Data: 2004-07-19 22:22:02 | Dział: Rowery | Autor: bartkos | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 1603 |

Wybor crossa na nowy sezon

1688.html 2. kelly s phanatic http://www.katalogrowerowy.pl/produkt.php id_produktu=37 3. merida crossway tfs 500 comfort v 2009 http://bikeserwis.pl/ p=productsmore&iproduct=499&sname=merida crossway tfs 500 comfort v 2009 proszę o wasze

Data: 2009-02-17 09:22:15 | Dział: Rowery | Autor: bednyk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1569 |

KROSS LEVEL A2

wyposazony. mam zamiar jezdzic zarowno po drogach jak i lasach wiec przyda sie dobra amortyzacja oto on =]] http:/ rowery onet.pl/4,35,139122,1367,kross_level_a2,sprzet.html prosze o wypowiedzi na jego temat. z góry thx :d

Data: 2008-03-19 10:46:00 | Dział: Rowery | Autor: HKKaMa | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1566 |

Unibike Viper GTS , Level A4 , Evado 4.0 2013

posiadam hexagona v4 już sporo za sobą ma. jeśli umielibyście powiedzieć to jeszcze prosiłbym o powiedzenie co owe rowery mogą mi zaprezentować lepszego od v4 . był on katowany wszędzie , nie do zajechania. zmieniam , iż nastał na to czas i

Data: 2013-03-13 16:06:59 | Dział: Rowery | Autor: wisnia | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 1559 |

Jaki wybrać Kross/Kellys/Unbike?

http://www.sportzakupy.pl/sklep/mtb gorskie/2009 schwinn frontier gs,2,0,31,554.htm http://ekross.pl rowery kross kross hexagon v2 2011 o_l_76_2874.html http://kellysbike.com/index.php

Data: 2011-08-25 17:20:10 | Dział: Rowery | Autor: Bloodlake | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1554 |

mała refleksja nad redukcją i prośba o pomoc

jaki ewentualnie byłby następny program dla mnie po tym który zaczałbym w sierpiniu . w które dni robić rowery i jak długo mam zayebiste rowery cybex cardiovascular systems ,ale cieć z mojej siłowni niebardzo wie który program do czego

Data: 2005-07-11 22:13:43 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1554 |

Rowerek na sezon

rower, bo mój się już posypał, nie chcę wydawać super kwoty. ale kilka propozycji znalazłem, nie są to suuuuperaśne rowery ale myślę że dla mnie wystarczą. rower głównie będzie mi służył na dojazdy do szkoły, i jazdy po mieście, ale lubię sobie

Data: 2009-04-30 15:50:06 | Dział: Rowery | Autor: Malpoludek | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1546 |

Co lepsze??

chciałbym kupić rower ale niewiem co wybrać duala czy triala czym sie te rowery różnie , które lepsze i co można na nich wykonywać a co nie czekam na wasze opinie

Data: 2005-07-09 12:06:47 | Dział: Rowery | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1544 |

Rower stacjonarny

uwagę co jest najważniejszego w tym sprzęcie na jakie parametry patrzeć przy zakupie od jakiej ceny zaczynają się rowery które nie są bublem waże ponad 100 kg i nie chce rowerka na miesiąc tylko na lata . będę dzięki za każdą formę

Data: 2010-07-27 11:25:36 | Dział: Marbo | Autor: zyga18 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1544 |

Coś na 2007 :-)

sie rama na dobre. cena ok 3600 zl. tak swoja droga tora chyba wygralaby pojedynek ze slate super lo e2 rowery duzo sie nie roznia, chociaz w ktm są jednak ciut lepsze magury od hfx 9, tu alvio i deore, tam sram i roznica 400 zl. jakie

Data: 2007-01-20 13:18:53 | Dział: Rowery | Autor: Grendor | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1542 |

Ktory rower wybrać ?

http://www.isport.pl/sklep/index.php main_page=product_info&cpath=5_1_4&products_id=449 http://www.freesport.pl rowery php trek3500 na promocji

Data: 2008-03-24 23:15:39 | Dział: Rowery | Autor: stan7 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1539 |

Wybór roweru.

lub kross level a2 i a2 disc . proszę o sugestie, propozycje i opinie na temat tych rowerów. jeśli posiadacie dobre rowery mtb do 2000zł podzielcie się informacjami. z góry dziękuje za odpowiedzi.

Data: 2011-08-08 18:08:47 | Dział: Rowery | Autor: resetblow | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1539 |

Rower stacjonarny do 380zł.

mi na funkcjach mierzenia tętna, przejechanych odległości i te podstawowe, które zawierają zazwyczaj podstawowe rowery z wyświetlaczami lcd. czy ktoś zna może ma coś sprawdzonego/coś poleca : w oko rzuciły mi się m.in. rower magnetyczny

Data: 2013-09-22 17:48:56 | Dział: Kelton | Autor: ziomeq123 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1539 |
1

Ostatnio wyszukiwane: kij hokejowy na trawie wymiary | tlumaczenie listu z polskiego na angielski | zaczerwienione dolne dziasla | sztuczki karciane opis | ser ricotta | sporty og lno rozwojowe | życzenia z okazji 40 urodzin | arnold classic 2011 wyniki robert piotrkowicz | wojtek paradowski zdjecie | szafka na buty z lustrem | szczepienie przeciw tezcowi a curakneblonicy | rob for lat | konserwa wieprzowa | czerwone plamy po pryszczach | sprzedam gryf 180 | torba poligonowa | jak odblokować konto wppl | pilka nozna ruletka | sprzedam honde nsr250 | nike athletic 72