Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: rowery curtis comfort pełna amortyzacja opinie

Strona 1 z 1

  • Curtis mx 07 jakies opinie i porada

    prosic o porade bardziej doswiadczonych uzytkownikow, przede wszystkim czy ktos slyszal o produktach tej marki curtis niemiecka marka czesto zamiennie sprzedaja sprzet z nazwa mifa rowerek kosztuje w niemczech 199euro, mam okazje kupic

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 4851 | Data: 2008-03-05 09:40:59 | Liczba SOGów: 0
  • rowery

    bedzie nowy. nosze sie z zamiarem kupna roweru. niedawno otworzono calkiem ciekawy sklep w trojmiescie. sprzedaja tam rowery marki: kona, cube, gary fisher. przyznam sie ze nie slyszalem o tych markach. moze sa wsrod was uzytkownicy tych rowerow.

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 2767 | Data: 2006-08-27 10:33:05 | Liczba SOGów: 1
  • Opinie o Konie Scrap i Stuff

    do dualu, na dobrym osprzęcie i mocnych obręczach, a najlepiej żeby tanie to wszystko było. może polecacie inne rowery o podobnej geometrii i cenie co scrap ...::: non compos mentis :::...

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 4595 | Data: 2003-07-07 13:15:25 | Liczba SOGów: 1
  • bagaźniki samochodowe na rowery

    witam! mam pytanie odnośnie bagaźnika na tylną klapę,może ktoś używa lub używał,proszę o opinie widziałem w selgrosie po 120 zł. i w praktikerze za 170 zl. pamiętaj aby nikt przez ciebie nie płakał!

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1102 | Data: 2003-06-19 15:36:06 | Liczba SOGów: 0
  • Strony rowerowe

    nie sa to serwisy konkurencyjne dla sfd wiec z regulaminem wszystko pod kontrola 3 http://www.cyfronet.krakow.pl rowery strona zbooya http://www.bike.of.pl/ http://www.ceti.pl/kganicz rowery

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 3721 | Data: 2004-07-19 22:22:02 | Liczba SOGów: 1
  • Co sądzicie o firmowych - niefirmowych rowerach?

    2006/20060301154554 chodzi dokładnie o rowery znanych marek głównie chodzi o rowery producentów samochodów, acz nie tylko takich jak ten

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 3510 | Data: 2006-03-01 15:45:54 | Liczba SOGów: 0
  • Wybor crossa na nowy sezon

    1688.html 2. kelly s phanatic http://www.katalogrowerowy.pl/produkt.php id_produktu=37 3. merida crossway tfs 500 comfort v 2009 http://bikeserwis.pl/ p=productsmore&iproduct=499&sname=merida crossway tfs 500 comfort v 2009 proszę o wasze

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1748 | Data: 2009-02-17 09:22:15 | Liczba SOGów: 0
  • KROSS LEVEL A2

    wyposazony. mam zamiar jezdzic zarowno po drogach jak i lasach wiec przyda sie dobra amortyzacja oto on =]] http:/ rowery onet.pl/4,35,139122,1367,kross_level_a2,sprzet.html prosze o wypowiedzi na jego temat. z góry thx :d

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1776 | Data: 2008-03-19 10:46:00 | Liczba SOGów: 0
  • Unibike Viper GTS , Level A4 , Evado 4.0 2013

    posiadam hexagona v4 już sporo za sobą ma. jeśli umielibyście powiedzieć to jeszcze prosiłbym o powiedzenie co owe rowery mogą mi zaprezentować lepszego od v4 . był on katowany wszędzie , nie do zajechania. zmieniam , iż nastał na to czas i

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 5648 | Data: 2013-03-13 16:06:59 | Liczba SOGów: 1
  • Jaki wybrać Kross/Kellys/Unbike?

    http://www.sportzakupy.pl/sklep/mtb gorskie/2009 schwinn frontier gs,2,0,31,554.htm http://ekross.pl rowery kross kross hexagon v2 2011 o_l_76_2874.html http://kellysbike.com/index.php

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1713 | Data: 2011-08-25 17:20:10 | Liczba SOGów: 0
  • mała refleksja nad redukcją i prośba o pomoc

    jaki ewentualnie byłby następny program dla mnie po tym który zaczałbym w sierpiniu . w które dni robić rowery i jak długo mam zayebiste rowery cybex cardiovascular systems ,ale cieć z mojej siłowni niebardzo wie który program do czego

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 554 | Data: 2005-07-11 22:13:43 | Liczba SOGów: 0
  • Rowerek na sezon

    rower, bo mój się już posypał, nie chcę wydawać super kwoty. ale kilka propozycji znalazłem, nie są to suuuuperaśne rowery ale myślę że dla mnie wystarczą. rower głównie będzie mi służył na dojazdy do szkoły, i jazdy po mieście, ale lubię sobie

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1164 | Data: 2009-04-30 15:50:06 | Liczba SOGów: 0
  • Rower stacjonarny

    uwagę co jest najważniejszego w tym sprzęcie na jakie parametry patrzeć przy zakupie od jakiej ceny zaczynają się rowery które nie są bublem waże ponad 100 kg i nie chce rowerka na miesiąc tylko na lata . będę dzięki za każdą formę

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1609 | Data: 2010-07-27 11:25:36 | Liczba SOGów: 0
  • Co lepsze??

    chciałbym kupić rower ale niewiem co wybrać duala czy triala czym sie te rowery różnie , które lepsze i co można na nich wykonywać a co nie czekam na wasze opinie

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1586 | Data: 2005-07-09 12:06:47 | Liczba SOGów: 0
  • Coś na 2007 :-)

    sie rama na dobre. cena ok 3600 zl. tak swoja droga tora chyba wygralaby pojedynek ze slate super lo e2 rowery duzo sie nie roznia, chociaz w ktm są jednak ciut lepsze magury od hfx 9, tu alvio i deore, tam sram i roznica 400 zl. jakie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1221 | Data: 2007-01-20 13:18:53 | Liczba SOGów: 0
  • Ktory rower wybrać ?

    http://www.isport.pl/sklep/index.php main_page=product_info&cpath=5_1_4&products_id=449 http://www.freesport.pl rowery php trek3500 na promocji

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 645 | Data: 2008-03-24 23:15:39 | Liczba SOGów: 0
  • Wybór roweru.

    lub kross level a2 i a2 disc . proszę o sugestie, propozycje i opinie na temat tych rowerów. jeśli posiadacie dobre rowery mtb do 2000zł podzielcie się informacjami. z góry dziękuje za odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 507 | Data: 2011-08-08 18:08:47 | Liczba SOGów: 0
  • Rower stacjonarny do 380zł.

    mi na funkcjach mierzenia tętna, przejechanych odległości i te podstawowe, które zawierają zazwyczaj podstawowe rowery z wyświetlaczami lcd. czy ktoś zna może ma coś sprawdzonego/coś poleca : w oko rzuciły mi się m.in. rower magnetyczny

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 488 | Data: 2013-09-22 17:48:56 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}