Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: opaska magnetyczna dr levina opinie

Strona 1 z 428

  • Opaska magnetyczna Dr Levina na kolano?

    czy taka opaska coś pomaga w regeneracji kolana, czy jest to pic na wodę

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2737| Data: 2012-04-29 13:24:29| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9121| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Opaska na kolano !

    razy go odczułem. od nastepnęgo dnia do dzisiaj, ból nie ustaje nie jest to duży ból, ale odczuwam go . czy jakaś opaska pomoże np. magnetyczna znacie jakieś dobre pozdrawiam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 27034| Data: 2005-09-30 15:37:14| Liczba SOGów: 4
  • Klinika Estetyki Pośladków dr Obliques i dr Martuccy :-)

    drogie pacjentki : dr obliques i dr martucca zapraszają do kliniki estetyki pośladków, gdzie przybliżać będziemy tajniki procedury brazil butt lift bez użycia skalpela : zapraszamy : d zmieniony przez martucca w dniu 2013 08 05

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 14996| Data: 2013-05-03 09:18:43| Liczba SOGów: 58
  • Opaska magnetyczna działa ??

    dokucza mi ból stawów .. szczególnie uciążliwy jest ból prawego kolana .. i tu moje pytanie ,słyszeliście pewnie o opaskach magnetycznych ale czy są one warte wydawania pieniędzy czy po prostu to jakiś kicz i czy można je stosować co dzień

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 11820| Data: 2011-07-07 12:30:11| Liczba SOGów: 0
  • Bieżnia do chodzenia - elektryczna czy magnetyczna - jaką kupić

    chodzenia chodzenia nie biegania też potrzebna jest bieżnia elektryczna, czy wystarczy kilkukrotnie tańsza magnetyczna 2. ile prądu zużywa bieżnia elektryczna w praktyce. jeśli silnik ma 2km, to by się równało 1500w, czyli sporo. ale być może

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 10305| Data: 2010-03-25 00:08:52| Liczba SOGów: 0
  • BIEZNIA ELEKTR BH FITNESS - opinie ?

    w biezniach czesto palą sie silniki...to prawda oraz czym konkretnie rozni sie elektroniczna od magnetycznej magnetyczna to ta, ktorą sami napędzamy podczas biegu prosze o opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 9908| Data: 2007-02-16 14:06:23| Liczba SOGów: 0
  • Na jakiej zasadzie działa bieżnia magnetyczna ?

    możecie mi powiedzieć na jakiej zasadzie działa bieżnia magnetyczna samemu trzeba trzymać szybkość bigania czy tylko się ją rozkręca a pote sama się kręci zmieniony przez mosto w dniu 2011 04 13 17:09:31

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 8369| Data: 2011-04-13 17:08:07| Liczba SOGów: 1
  • bieznia-magnetyczna jakie wady?

    witam, chce kupic bieznie magnetyczna bo poprostu jest tania, jakie ma wady czy tempo: truchtanie, szybki marsz lub bieg mozna regulowac kiedy sie chce pzdr

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 9916| Data: 2007-10-05 18:31:16| Liczba SOGów: 0
  • Sciagacz nadgarstka - opaska neoprenowa

    2005/20050802124345 mam takie pytanie czy ta opaska działa czy to nastepny jakis kit bo jest dosc tania i zazwyczaj jest tak jaka cena taka jakosc ale moze w tej

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 5118| Data: 2005-08-02 12:43:45| Liczba SOGów: 1
  • Piłkarska opaska na włosy

    cześc , potrzebna jest mi opaska na włosy taka jak ma np guti i wielu innych piłkarzy z długimi włosami , problem w tym ze szukam jej juz 6 miesiecy i

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 23421| Data: 2006-04-17 20:49:43| Liczba SOGów: 1
  • Dieta ketogeniczna - Dr Atkins

    pozwalam sobie zacytowac ciekawy artykul o tej diecie z listy dyskusyjnej pl.misc.dieta z tego co pamietam ktos juz tutaj o niej pisal zalecenia dr.atkinsa dotyczą głównie osób otyłych, chcących zrzucić wagę, ale w pewnych okolicznościach

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 15082| Data: 2002-01-31 23:05:47| Liczba SOGów: 0
  • Dr Andrzej Bryl podobno niezły killer

    /20040204230303 słyszelisc o dr andrzeju brylu jest on twórcą systemu bas 3, nie wiem czy dobrze ale kiedys w super expressie w weekendzie był artykuł o nim. przedstawili go jako faceta ze stali, podobno zrobił pokazówke = stał w miejscu a

    Odpowiedzi: 161| Ilość wyświetleń: 68656| Data: 2004-02-04 23:03:03| Liczba SOGów: 8
  • Wywiad z dr Ellisem

    w swietle ponizszego wywiadu z dr ellisem, cala teoria bialkowo weglowodanowa w budowaniu masy miesniowej jest bezuzyteczna. co o tym sadzicie, szczegolnie ellis wrzucam dzięki uprzejmości wirahy, który przetłumaczył ten wywiad i zamieścił

    Odpowiedzi: 128| Ilość wyświetleń: 11469| Data: 2006-11-22 19:51:05| Liczba SOGów: 15
  • SPRZEDAM: koszulka MILICJA, bandaze bokserskie, opaska liveSTRONG

    bandaze zostaly rozpakowane z folii, ale nie byly nigdy uzywane, ani na treningu ani w walce. rozmiar koszulki to xl. opaska na reke rozmiar adult, oczywiscie oryginalna z laf. istnieje mozliwosc sprzedazy poprzez allegro. co do cen to jesli ktos

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3982| Data: 2006-03-03 19:12:54| Liczba SOGów: 2
  • jaka opaska uciskowa na kolano

    witam, jaka jest najlepsza opaska uciskowa na kolano no to tak: doznałem kontuzji kolana pare lat temu i często mnie to kolano bolało samo z siebie,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1905| Data: 2014-02-27 21:25:53| Liczba SOGów: 0
  • szkolenie Żywienie i wspomaganie diety w treningu sportowym - dr Dariusz Szukała

    edycja w warszawie w hotelu hit 27.06 odbylo się takie samo szkolenie zamkniete dla krakowskich klubów fitness, opinie były rewelacyjne i wszyscy super zadowoleni.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1656| Data: 2010-07-04 14:56:12| Liczba SOGów: 0
  • Dieta dr Budwig

    oceń dietę http://diety.sfd.pl/diety/opis/45 dieta dr budwig w swoich założeniach opiera się na specyficznych właściwościach oleju lnianego wysoko linolenowego, a dokładnie jednego z kwasów tłuszczowych których tenże jest źródłem, kwasu

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 27544| Data: 2010-10-06 12:45:38| Liczba SOGów: 0
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 85599| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Musli Vitalis Dr. Oetker - dieta na masę

    100mg żelazo: 3,3mg to chyba wszystko co chciałem powiedzieć. czekam na opinie ekspertów. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3267| Data: 2007-01-31 21:50:49| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}