Niniejszy poradnik ma charakter rozbudowanego, kompleksowego kompendium wiedzy na temat białka. Proteiny zostały w nim omówione w bardzo szerokim kontekście, jednak największy nacisk położono na ich rolę w budowaniu masy i siły mięśniowej, a także odchudzaniu. Zapoznając się z treścią poradnika, dowiesz się, w jaki sposób białko wspiera anabolizm [...]
[...] substancji. Glutamina - to jest jedna wyizolowana/zsyntetyzowana substancja. Moze byc tak, ze wpc firmy "x" jest inne niz wpc firmy "y" i wytlmacze zaraz dlaczego (zakladając ze faktycznie chcesz wiedziec). Nie moze byc jednak tak, ze l-glutamina (czyli precyzując amid kwasu glutaminowego), firmy X działa inaczej niz firmy Y, [...]
[...] tylko 3 kg, ale jestem zadowolony, bo nie zalałem się tak bardzo, a mam do tego tendecje. To już koniec podsumowania. Dziękuję wszystkim tym, którzy śledzili i się wypowiadali/wypowiedzą. Dobranoc Fotki nie działały nie wiem dlaczego, więc musiałem edytować, żeby były w linkach. Przepraszam Zmieniony przez - pompek93 w dniu 2011-01-28 01:21:05
ja tez ostrowie spijalem bezposrednio (woda + 40g), a teraz dorzucam ostrowie do normalnych bialek. dlaczego ? bo sie dzieki temu tak nie pieni i ma lepszy smak (a jak sie sporo bierze i przez dlugi okres to wbrew pozorom ma to znaczenie)
[...] Oceniam na 9+ ponieważ mógłby być bardziej kremow. W porównaniu do solonego karmelu wypadł o wiele lepiej. Smakiem troche przypomina mi Mister Ron z solidarności nie wiem dlaczego :D Piąty test: Whey Protein Testowany smak: Czekolada Rozpuszczany w: 150ml mleka Ocena smaku plus komentarz: 10 Zapachem przypomina kakao. Ma idealna konstytencje, [...]