Autor

ile waży puste opakowanie/albo całe przed otwarciem krety mono 250mesh 1200g vitala?

rush comes

Wysłana - 27 lutego 2010 20:11    Edytuj Cytuj
potrzebuję tej wiedzy ponieważ nie wiem ile kreatyny mi tam zostało i nie wiem na ile cykli zostało

jak ktoś mi poda wagę opakowania nieotwartego to od tej wagi odejmę 1200 gram kretki i zostanie waga opakowania

proszę o pomoc

anubis84

Wysłana - 27 lutego 2010 22:54    Edytuj Cytuj
Najprościej wysypać wszystko i samemu zważyć, nikt chyba nie waży opakowań.

rush comes

Wysłana - 28 lutego 2010 16:59    Edytuj Cytuj
pytanie o wagę opakowania kieruje raczej do pracowników firmy vitalmax

a pytanie o wagę nieotwartego produktu kieruję do wszystkich

anubis84

Wysłana - 01 marca 2010 09:58    Edytuj Cytuj
Bez wagi i tak nie policzysz ile Ci zostało kreatyny, opakowania 300 g waży 70 g plus minus 5% lipna wagę mam, to opakowanie 1200 g powinno ważyć w granicach 150 - 200 g. Np. podamy Ci wagę pustego opakowania 200 g to jak obliczysz ile zostało Ci kreatyny? Jeśli nie wiesz ile zużyłeś wcześniej, to bez wagi ani rusz.

rush comes

Wysłana - 01 marca 2010 11:08    Edytuj Cytuj
kreatyna która mi została razem z opakowaniem waży 1034 gram, jeśli opakowanie waży x gram to 1034-x=ile gram mi zostało

mam wagę elekryczną

anubis84 sog za pomoc, to już jakieś namiary chociaż, a dokładny pomiar potrzebny mi żeby zaplanować 2 cykle

JAK KTOŚ MOŻE PODAĆ DOKŁADNIE CZEKAM !

anubis84

Wysłana - 01 marca 2010 11:39    Edytuj Cytuj
To jak masz wagę elektroniczną to przesyp wszystko do suchego słoika lub innego naczynia i zważ samo opakowanie, albo zważ słoik wsyp tam kreatynę, potem tylko od wyniku odejmij masę słoika i już masz wynik ile zostało kreatyny.

rush comes

Wysłana - 01 marca 2010 11:59    Edytuj Cytuj
napisałeś już tą poradę mam tam sporo kretki! i żeby odsypać z powrotem musiałbym przekładać kretkę łyżką, to by mi zajęło 2 dni

CZY TO JEST PROBLEM DLA FIRMY VITALMAX PODAĆ MI WAGĘ KREATYNY RAZEM Z OPAKOWANIEM PRZED OTWARCIEM? CO TO ZA FIRMA?

anubis84

Wysłana - 01 marca 2010 14:17    Edytuj Cytuj
Pozostaje lejek z dużym otworem albo miarka od białka lub gainera one są duże, znajdź słoik z mniejszym otworem niż jest w opakowaniu kreatyny, przesyp wszystko dużą miarką, po zakończeniu tylko na słoik zakładasz opakowanie odwracasz do góry nogami i masz z powrotem wszystko w opakowaniu kretki.

Szrank

Wysłana - 01 marca 2010 15:21    Edytuj Cytuj
i żeby odsypać z powrotem musiałbym przekładać kretkę łyżką, to by mi zajęło 2 dni ... ale odsypuj to taka łyżeczką do herbaty

Jak ja bym chciał mieć takie problemy...

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 01 marca 2010 15:37    Edytuj Cytuj
Witam.
Problem dla fimy jest taki, że my dostajemy z Czech pełne opakowania i po prostu nie mam na stanie pustego żeby Ci zważyć.
Ja sam biorę mnóstwo rzczy Vitalmaxa i mógłbym Ci zważyć puste opakowanie w domu, ale akurat nic w tym pudełku nie biorę.
Biorę suplementy w mniejszych pudełkach i carbo i cfm w kartonie i saszetkach.
Jeśli się możesz wstrzymać do jutra to po prostu wezmę pełne opakowanie ze sklepu do domu, tam je zważę i jutro Ci podam ile waży opakowanie + 1200g kreatyny.

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 01 marca 2010 21:26    Edytuj Cytuj
Waga kreatyny 1200g wraz z opakowaniem = 1370g
info od Sona

Zmieniony przez - Banan w dniu 2010-03-01 21:29:47

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ile waży puste opakowanie/albo całe przed otwarciem krety mono 250mesh 1200g vitala?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.