Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem albo ja jestem gupi

temat działu:

ATLETA

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2090

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 245 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2803
Jest taka akcja zamawiam odrzywki(pierwszy)raz z atleta.pl i wszystko git gdy by nie to,moze to tak ma byc
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 215 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1159
Nie rozumiem o co chodzi za bardzo...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 245 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2803
nie chce mi wejsc zdjecie ale sprobuje wytlumaczyc
Jest tak:
Produkty:
1x Vitalmax zestaw masa podstawowy 153,00zl
1x Trec shaker 0,5l 10,00zl
1x miarki do odrzywek 5,00zl

Jest tak napisane:

Podsuma: 168,00zl
Zwykla paczka(poczta polska) 12,00zl
Suma 180,00zl

A po wyrzej zakupu 150zl przysylka za darmo to co za h*j
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2136 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11778
kolego zanim coś napiszesz to skontaktuj się z robertem z atleta.pl wszystko by ci wyjaśnił

to że tak pisze podsumowanie to pisze to jest automatycznie podliczane-to pisze robot !!!

natomiast
potem otrzymasz email od atleta.pl ile za co masz zapłacić i na pewno napiszą ci że przesyłka gratis !!! tu już pisze człowiek ~!!!

czekaj jutro napiszą ci maila że przesyłka gratis, jak tak będzie to 100zł dla mnie
następnym razem nie rób bałaganu w takich sprawach pisz do atleta.pl

Zmieniony przez - spoko_loko w dniu 2008-02-11 20:46:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dobra dzieki,nie wiedziałem.Juz jest ok spoko_loko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3272 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 38457
mam złą wiadomość
jesteś głupi

co?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mówiłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ale nie przyszedł e-mail dzis sprawdzałem a wczoraj zamawiałem,a wiem ze jestem gupi po mojej sredniej ocen to wynika
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie boj się na pewno za darmo będziesz miał przesyłke.
!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Witam,
Paczka do Ciebie została wysłana wczoraj, mailowo na pewno wyslalismy potwierdzenie realizacji zamówienia.
Sklep netowy jak zauwazyl spoko loko automatycznie wysyla informacje o przyjeciu/realizacji zamowienia ale niestety nie uwzglednia darmowej wysylki za zakupy Vitala >150zł, uwzglednia darmowa wysylke jak jest paczka za 400zł
ale z tym vitalmaxem nie da sie tego juz niestety skonfigurowac, ale zawsze i tak odpisujemy mailowo lub kontaktujemy sie telefonicznie.
Sprawdz naa poczcie w spamie , czasami niestety tam laduja nasze maile, a i korzystamy z kilku kont pocztowych wiec jezeli akurat do Ciebie wysylalismy z konta z sfd.pl to wiem ,ze sa jakies problemy obecnie z funckcjonowaniem tejze poczty.

tak czy siak, jutro zapewne bedziesz mial juz zestaw u siebie
pozdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
chłopak pierwszy raz zamawiał i sie bał :d
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zestaw?????

Następny temat

do sonbatego

Spalanie
Polecane artykuły