Witam ma pytanko:) wchodze w świat diet i zdrowego odżywiania. Ćwicze 3 razy w tygodniu FBW a do tego stosuje kilka suplementów tzn. Xplode + wieczorem jako posiłek przed snem odżywkę białkową. Więc zastanawiam sie czy na sam początek przygody z zrzucaniem kg muszę pakowac sie w spalacze. Mam kupiony Hydroxycut Hardcore ale nie wiem czy go stosować od początku czy dopiero jak już sam organizm pozbędzie sie części niepotrzebnej masy :):):) POMÓŻCIE   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 26   Waga: 100   Wzrost: 175   Obwód klatki: 109   Obwód ramienia: -   Obwód talii: -   Obwód uda: -   Obwód łydki: -   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -   Aktywność w ciągu dnia: Praca raczej siedząca   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: -   Odżywianie: Lubię czasem wypić czerwone winko:)   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: -   Stan zdrowia: b. dobry   Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 x FBW   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak Hydroxycut Hardcore   Stosowane wcześniej diety: -
Wódka 25zł Kieliszki 5zł spojrzenie matki gdy wracasz do domu-bezcenne :)
Hydroxycut jest dość mocnym spalaczem, więc z samego początku bym nie polecał. Ogółem najpierw ogarnij diete w stopniu zadowalającym, wrzuć na forum do sprawdzenia a za spalacze weź się dopiero wtedy gdy będziesz miał poważny zastój czyli jak na moje oko tak za -20kg ;)
1266929873000
Beta528
Wysłana - 23 lutego 2010 14:07
a czy moge przed treningiem zaerzyć xplode:):) zeby mieć większeg powera na siłce
Wódka 25zł Kieliszki 5zł spojrzenie matki gdy wracasz do domu-bezcenne :)