SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wysiłek-spalacz tłuszczu?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11878

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11083 Napisanych postów 51089 Wiek 29 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Przez ostatnie 3miesiace na siłowni zauważyłem miałem mozna to nazwać dieta. Ale gdy zaczełem ćwiczenia siłownie spadło mi duzo tłuszczu i nie przybywało mi go?
Myśle że wystarczy pracować siłowo i spadnie tłuszcz. Haczyk jest w tym Gdy wykonujem ciezkie ćw. To organizm wyczerpuje ten tluszcz i kalorie kture mamy w zapasie ale jak na jemy sie przed siłko to bedzie nam to wykozystywał co sie najemy a najcześciej tłuszcze i WW żłożone kture dają nam speeda. I jeszcze jedno jak sie pocimy to tkanki tłuszczowe posiadaja duzo wody i gdy sie pocimy to sie one wypacają i sie pomniejszasja. I o to muj sposub na ładny brzuch. Namnie to działa. :)

<<<<Jeśli chcesz komuś obić twarz najpierw ją sam musisz nadstawić>>>>
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11083 Napisanych postów 51089 Wiek 29 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie ma za co.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 3655 Wiek 81 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 20217
No, Berez. Coz trudno sie zgodzic,ale nie ma co kwestionowac, napisales w koncu ze na CIEBIE to dziala.

***Moderator Działów : Dla Zupełnie "Zielonych" & Fitness***
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Si2uiel sądzisz ze to na innych nie podziała. Wiem ze kazdy organzm jest inny ale tkanka tłuszczowa chyuba nie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 12875 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 63603
Masło maślane

NIE MA ZBRODNI BEZ KARY!!
*PLACEK
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 3655 Wiek 81 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 20217
To kwestia w 80% diety. Jesli ty zwykles jadac tak ze Twoja dieta jest srednio zasobna w kalorie, cwiczac intensywnie na silowni mozesz osiagnac "kratke" na brzuchu. Jednak gdybys zaczal jesc "porzadnie" tak by wycisnac maksa z pozostalych partii ciala, tluszcz zaczalby sie odkladac. By wrocic do formy trzebaby wtedy polaczyc diete redukcyjna z trebingiem silowo-wytrzymalosciowym. Te 20% o kotrych wspomnialem to ludzie ktorzy "rodza sie z krata na brzuchu" , im i zla dieta i brak aerobow nie jest w stanie zaszkodzic. Do czasu jednak . . .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja gdy zaczełem chodzic na siłke ograniczyłem tluszcze kalorie potrawy smazone a zwikszyłm liczbe w pewnm stopniu ww A białko w najwiekszym stopniu zwiekszyłem. A od niedawno biore witaminy mam nadzieje ze to jeszcze bardzo mi pomoze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
No to mamy odpowiedz. Na poczatku wiekszosc tak reaguje. Cwiczenia stanowia dla organizmu nowy bodziec i przynosza najwieksze efekty zarowno w postaci przybierania masy jak i redukcji tluszczu. Pozniej niestety jest juz tylko trudniej . . . .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ale o to biega ze ja tak juz cwicze 4 miesiąc i caggle ak samo jest. Ja z tego sie ciesze teraz zrobiłem 2 tygodniowa przerwe i nie zabardzo obrastam łuszczem teraz stram sie trzymac diety aby było chociasz troche było widac muj brzuch bo wstyd byc gruby
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
'wstyd byc gruby' Jasne, tak trzymaj stary !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dzięki za wsparcie.
Może kts skorzysta z mego artykułu i u jego tak samo bedize:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Missy ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1897 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 9840
Dzieje sie tak, gdyz zmieniaja sie proporcje tkanki tluszczowej do miesniowej w organizmie. Miesnie potrzebuja energi do trening oraz do regeneracji i uzyskuja ja oczywiscie z jedzenia, wiec spalasz pozywienie na przetworzenie ich w energie a nastepnie na odbudowywanie wlokienn miesniowych; nie magazynujesz(w malych ilosciach) ich w postaci tluszczu. Stosunek tluszczu do miesni pod wplywem treningu silowego zmienia sie.
Im wieksze staja sie miesnie tym wiecej potrzebuja energi aby poprawnie one funkcjonowaly. Odpowiednia dieta przyczynia sie do tego rowniez w ogromnym stopniu.
Powodzenia w zmaganiach ze swoim cialem

Magdalena Lipinska

po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kefir

Następny temat

woda-do posilku?

nutloveb