Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Przybranie na wadze a nogi - uda :/

Demonic90

Wysłana - 08 marca 2010 15:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie, jestem tutaj nowa. Zacznę od tego że mam 169cm/49kg i staram się przytyć 4-5kg bo wyglądam niezbyt korzystnie :/ czyt. - szkieletowato. Chodzi o to że przesadziłam z odchudzaniem, moje ciało do dzisiaj pozostawia wiele do życzenia mimo iż ćwiczę, masuję i stosuję różne balsamy. Chodzi głównie o to żę strasznie wygląda moja górna partia ciała - widać mi wszelkie kości, a dół jest w miarę normalny choć ciągle ćwiczę nogi (mój słaby punkt). Wracając do tycia, to chciałabym tak przytyć by za bardzo nie poszło mi wszystko w nogi i biodra. Ćwiczę głównie w domu bo nie mam niestety w swojej osadzie siłowni :/ Ćwiczę 8min legs&buns, ćwiczenia z SHAPE'a i od jakiegoś czasu pilates na nogi i biodra. Czy to wystarczy żebym się nie roztyła przesadnie w udach? W najgrubszym miejscu mam 47.5cm ale ze względu na to że mam krótkie nogi nie widać tego wcale.
Proszę o rady dotyczące ćwiczeń, z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2010 19:42 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

tajfun305

Wysłana - 08 marca 2010 19:42    Edytuj Cytuj
W najgrubszym miejscu mam 47.5cm ale ze względu na to że mam krótkie nogi nie widać tego wcale.Długie chybaSkupiaj sie więcej na górnej części ciała.

Demonic90

Wysłana - 08 marca 2010 20:21    Edytuj Cytuj
krótkie krótkie :D chodzi o to że nie widać że mam yy.. "mało" w nich bo są strasznie masywne i klocowate :/ więc najbardziej zależy mi na ich wyglądzie jak się trochę podtuczę ;)
a u góry to ja mięśni nie mam kompletnie :( sama skóra i kości..

JOVOVlCH

Wysłana - 08 marca 2010 21:01    Edytuj Cytuj
Twoje udo przy tym wzroście jest ok. Po prostu jesteś teraz bardzo drobniutka i może przez to masz wrażenie, że nogi są "grube". Ogólnie cieżko to ocenić nie widząc tego np. na zdjęciu. Ale może wcale nie ma tak źle?

57cm w pasie :D jeszcze się nie spotkałem z tak malutką talią u osoby w wieku 20 lat :P

Najważniejsza w życiu jest pasja, miłość i oddanie dla tego, co robisz.

Demonic90

Wysłana - 08 marca 2010 22:37    Edytuj Cytuj

mam sylwetkę typu gruszka no i niestety u góry mnie nie widać a na dole mnie za dużo :/ samo to że w tyłku mam 90cm więc przy moich 57cm w talii wygląda prześmiesznie i karykaturalnie
i zdjęcie, najbardziej obrzydzają mnie kości :/ i chciałabym przytyć u góry bez konsekwencji dla dołu :(

JOVOVlCH

Wysłana - 08 marca 2010 23:53    Edytuj Cytuj
Grube uda??

szczypiorek jesteś . Widać że odchudzanie było dość drastyczne.

Ułóż dietę z lekkim bilansem na plus, do tego jakaś aktywność fizyczna np. siłownia,basen itp. Gdy nabierzesz trochę mięśni a przy tak niskiej wadze nie powinno być z tym problemu to będzie bardzo apetycznie

Zmieniony przez - JOVOVlCH w dniu 2010-03-08 23:54:19

Demonic90

Wysłana - 09 marca 2010 08:14    Edytuj Cytuj
Właściwie to była głodówka której totalnie żałuję :(
jestem właściwie na diecie ponad 3tys kcal na dobę od dwóch tygodni i jak na razie ani gram nie przybył, mam nadzieję że jednak wkrótce się to zmieni :)
Dzięki za odpowiedź ;p

JOVOVlCH

Wysłana - 09 marca 2010 09:50    Edytuj Cytuj
3tyć kcal i waga stoi w miejscu? ;> jesteś pewna, że dobrze to policzyłaś? Ja ważę ok. 78kg i do tego trenuje ok 6 razy w tygodniu a jem zapewne coś koło 3tyś

Demonic90

Wysłana - 09 marca 2010 10:42    Edytuj Cytuj
tak, dobrze liczę ;P wczoraj zjadłam ok 3400kcal :]
muszę tyle jeść bo mam totalne spustoszenie w organizmie, schudłam głodówkami 26kg i jak lekarka to powiedziała - cud że jeszcze chodzę i nie leżę w szpitalu :P bo wszystkie wyniki z badań mam tragiczne ;)
dlatego nadrabiam no i marzy mi się ze 3-4kg więcej ale chyba miną miesiące zanim coś przybiorę

Ar0n

Wysłana - 09 marca 2010 11:22    Edytuj Cytuj
o ile sie nie myle idelane wymiary kobiety to 90-60-90, a Ty masz 57 na 90 wiec chyba nie jest zle no ale jestem zdania ze pare kilo sie przyda bede trzymal kciuki

Zmieniony przez - Ar0n w dniu 2010-03-09 11:24:39

Zmieniony przez - Ar0n w dniu 2010-03-09 11:25:42

Demonic90

Wysłana - 09 marca 2010 13:01    Edytuj Cytuj
hehe :) do 90cm u góry brakuje mi 9cm ;)
dziękuję za wsparcie ;D

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przybranie na wadze a nogi - uda :/

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.