Biore sie od 28 stycznia 2008 r. za redukcje wszystko prawie zapiete na ostatni guzik dane ponizej doradzcie pouczajcie ile wlezie po to mam ten temat i co najwazniejsze jak rozlozyc suple w jakiej porze dnia co o ktorej godzinie brac itd beda sogi za pomocne odpowiedzi   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 18   Waga: 85   Wzrost: 172   Obwód klatki: 115   Obwód ramienia: nie mierzylem   Obwód talii: nie mierzylem   Obwód uda: nie mierzylem   Obwód łydki: nie mierzylem   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie mierzylem   Aktywność w ciągu dnia: szkołą   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia (oprocz srody i niedzieli) codziennie bieg 30 minut, rozpiska pod redukcje krotkie przerwy duzo powtorzen i rowerek przed i po treningu   Odżywianie: jadlem normalnie ale diete mam rozpisana bedzie to low carb bądź dieta kapusciana   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: zdrowy jak ryba   Preferowane formy aktywności fizycznej: tyle ile bedzie trzeba i jeszcze wiecej j.w   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: suplementow redukcyjnych jezeli mozna uznac to hmb bylo a tak kreatyna, cm3, nitrobolon   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: hmbolon thermline (zakupiony w pojedynku na promocje) olimp omega gold do tego ewentualnie l-karnityna ale nie wiem czy sie oplaca ewentualnie doradzcie co mozna by dodac   Stosowane wcześniej diety: brak (ale posiadam mocne postanowienie poprawy :D:P)
Ta dieta dla osób z chorą tarczycą która "podobo" przygotowywuje do zabiegu :) odwadnia :P
przepis: Zupa z kapusty - Oczyść i pokrój 1 cebulę, - 25 dag marchwi, - 25 dag czerwonej i żółtej papryki,
- 25 dag kalarepki, - 2 świeże pomidory. Poszatkuj 25 dag białej lub włoskiej kapusty. Warzywa podsmaż na 1 łyżce oleju, zalej 1 i 1/4 l wody i zagotuj. Dodaj trochę suszonej cebuli i gotuj razem 10-15 minut. Dopraw do smaku solą jodowaną. Możesz również wzbogacić jej smak (w zależności od upodobań) curry, bazylią lub sproszkowaną papryką, pietruszką lub sosem sojowym. Zupa przygotowana według tego przepisu powinna wystarczyć na 2 dni. Nie dodaje ona kalorii, a im więcej jej zjesz, tym więcej kalorii spalisz.
smacznego :)
1198877465000
remik664
Wysłana - 29 grudnia 2007 09:26
no o to mi wlasnie chodzi mam mniej wiecej taki sam przepis a dosc duzo do zrzucenia to co mowicie sprawdzic ją (PS chory nie jestem :P)
zakupilem blister hmbolonu na sprobe l-karintyne a tamto zamowienie thermlina odwolalem koniu napisz co zakupic z suplementow i jaka diete polecasz na redukcje (ale taka zeby miala kopa ;d)