...
Napisał(a)
Witam jestem na cyklu z tescia prolongatum 400 mg w tyg. w 8 tyg dolozylem winko 100mg co 2 dzien i wizualnie mocno zjechalem waga niby sie trzyma spadlo tak z 1kg ale nie jestem juz taki wielki i napompowany, i pytanie brzmi czy duzo jeszcze spadne? czy moze zjechala zemnie tylko woda i teraz bedzie sie budowal suchy miesien?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Bedziesz lepiej wygladal niz na takiej pompie,czesto sie widzi kogos bardziej zrobionego a mniej wazacego i duzo lepiej to wyglada niz taka masowka.
...
Napisał(a)
wielki i napompowany to jest balon,w sumie to o co ci biega chesz byc wyciety czy napompowany a moze wycietonapompowany i wielki
zwyciestwo jest wazne,ale wazniejszy jest udzial z walce
...
Napisał(a)
...ale spadek wizualnie rozumiesz poprzez spadek obwodów ?? bo jak ja dorzucalem winstrol przy testosteronie to czesto "gubilem" 2-3 kilo i obwody delikatnie spadaly, za to wizualnie wygladałem na wiekszego wzgledem lepszej separacji mieśni, definicji...
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-07-21 19:58:33
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-07-21 19:58:33
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
wino w pewnym rodzaju hamuje aromatyzacje i to co mysla niektórzy ze rosna to jest normalna woda podskórna co daje efekt "wielkiego i napompowanego" a naprawde to o dupe rozbic taka wielkosc!!! poprostu woda z ciebie zeszła i tyle:)
...
Napisał(a)
Steroid anaboliczny wpływa korzystnie na obnizenie estrogenu przez, ktory dochodzi do zatrzymania wody w organizmie.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!