...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Lepiej nie, jak na razie gość jest naprawdę pocieszny.
Pozdrawiam
Darth Gochan
Kuba rozpruwacz działu doping
Cichy i dyskretny seryjny zabójca działu MMA
Pozdrawiam
Darth Gochan

Kuba rozpruwacz działu doping
Cichy i dyskretny seryjny zabójca działu MMA
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
Nie clenbuteron tylko clenbuterol. 1tab 0.4 dziennie przez 2 dni, pózniej 2 dni przerwy tak przez 2tygodnie. Pózniej 2-3tygodnie przerwy i od nowa. Dobrze by było tą tab. 0.4 przełupać na pół i brać w dwóch dawkach dziennie, przynajmniej na początku. Pozdro
duff
duff
duff
...
Napisał(a)
Czyli bez fazy nasycenia jak to biorą wszyscy. Ale jak zrobię przerwę 2 - 3 tygodniową to mi zacznie spadać masa po sterydach i co wtedy?
...
Napisał(a)
Raczej bez sensu jest brac 2dni on 2 off bo clen ma okres poltrwania ponad 48h czyli dla przykladu jesli ktos wezmie 0,4mcg w pon,wtorek i srode nie wezmie to i tak w srode ma dobre 0.2mcg clenu aktywnego w sobie.
Lepiej jechac 2tyg non stop i 2 tyg przerwy.
Moderator dzialu doping
"lifter !!no chodzi mi o szerokość w barkach ,żeby się byc szerszym w barkach !!! "
Lepiej jechac 2tyg non stop i 2 tyg przerwy.
Moderator dzialu doping
"lifter !!no chodzi mi o szerokość w barkach ,żeby się byc szerszym w barkach !!! "
...
Napisał(a)
no to teraz jestem w rozterce. Nie piście mi tu teorii ale z własnego doświadczenia, przypomne że chodzi mi o utrzymanie masy a nie spalenie tłuszczu. Prosił bym też o rozpiskę.
...
Napisał(a)
1 jesli chcesz wiedziec jak cos odpowiednio urzyc to musisz wiedziec jak to dziala.
2, ja tak zawsze robie+clomid+kreatyna i jest ok.
Moderator dzialu doping
2, ja tak zawsze robie+clomid+kreatyna i jest ok.
Moderator dzialu doping
...
Napisał(a)
lifter clomid bierzesz rownoczesnie z kreatyna? a np. po cyklu deki odrazu kreatyne czy razem z rozpoczeciem clomidu??
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Ziki czyzbys nie wytrzymal i koksujesz ;) ?
Ja myslalem ze ty mondry chlopak jestes
.:: Bumelant
mafia.suple.hardcor.pl ::.
Doradca w dziele suplementacja.
Doctor Hannibal Lecter
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
A.A.
Ja myslalem ze ty mondry chlopak jestes
.:: Bumelant

Doradca w dziele suplementacja.
Doctor Hannibal Lecter
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
A.A.
...
...
Napisał(a)
muwisz że nie stosujesz po cyklu clenu , przecież to najlepszy antykatabolik. Więc jak to jest z nim, jak go stosować.i kiedy zacząć go brać tydzień czy dwa tygodnie po ostatnim strzale testosteronu 200 300 400 500 400 300 200 100 100
...
Napisał(a)
Niezle 500mg teścia w tydzień! Domyślam sie,że to prolongatum. Ja zamiast tych ostatnich 2tyg. po 100, wziąłbym 200 na raz. Następnie tydzień po ostatnim strzale kreatyne (6tyg.najlepiej z glutaminą),za tydzień clomid lub nolve (3tyg.)na odblokowanie. Clena bym wziął 3tyg. od ostatniego strzała przez 2tyg. i 2 tyg. przerwy i ponownie to samo z clenem. To moja osobista sugestja.
duff
duff
duff
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!