Szacuny
18
Napisanych postów
1837
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7500
heh .. jak w temacie .. co zrobić aby urosnąć... pomijając jakieś wiszenie na drążku (wisze .. ale ileż można ;p) już mam dosyć mojego wzrostu ... jestem gotów na wszystko ... (żaden lekarz nieprzepisze mi hormonu wzrostu...) może jakieś suplementy (doping.. :D) pomogą .... :)
Piszcie wszystko co wam na myśl wpadnie !!
Dzieki
------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1573
Niema specjalnych suplementów które mągą pobudzać wzrost ale słyszłem że arganina zdziebko pomaga znaczy aminokwas Arganina, wydzielanie hormonu odbywa sie we wczesnych godzinach nocnych, powinieneś chodzić wcześnie spać i dobrze żrećno i ruch też potrzebny:)
Szacuny
18
Napisanych postów
1837
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7500
Dzięki .. a gdzie tego aminokwasika dostać mogę?? ze spaniem to troszke cieżko .. ale staram sie .. a jesć .. z tym to dopiero problem ... a raczej z moją przemiana materii bo normalnie jem jak dziki !! nieznam osoby która je tyle co ja !!! a i tak mam i będe miał niedowagę:D
Szacuny
18
Napisanych postów
1837
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7500
Chyba wiszenie daje większe efekty (popierwsze .. powinno sie wisieć z małym obciażeniem przywiązanym do nóg) a podczas podciagania kregosłup nierozciaga sie tak gdyż zostają napinane mięśnie pleców ...