[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych (choc sam w to nie wierze - wegle to wegle, zamienia sie przynajmniej [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3 Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy. odp. ad.3 Kamila [...]
[...] potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny ENDOGENNEJ. 2. Maltitol jest zamiennikiem cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych Inna nazwa maltitolu - cukier alkoholowy Wartość kaloryczna maltitolu to [...]
[...] glikcojaminy/betainy 2) Jaką funkcję w batonach sportowych pełni maltitol? jest zamiennikiem cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych Inna nazwa maltitolu - cukier alkoholowy 3)Kamila Porczyk - Warszawa [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3 Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3) Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3) Kamila Porczyk - [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
[...] segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę. 2.Gainer MCT (21,0 g [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1.) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] się do tych granic Posiłek przed treningowy powinien być skonsumowany 2 godziny przed samym treningiem i składać się z białka (chude mięso/nabiał/jajka/ser chudy) oraz węglowodanów (ziemniaki/kasze/ryże/warzywa -warzyw przed/po treningu unikaj, /płatki owsiane) Po treningu 30-45 po nim posiłek białkowo (j/w - jak wyżej) węglowodanowy (j/w) [...]
tak, ryż najlepiej brązowy :-)) źródła węglowodanów, białek i tłuszczy znajdziesz w arcie co jedzą ladies :) układając dietę sama zobaczysz czego jeść mniej a czego więcej.. będziesz wrzucać zrzuty i będziemy korygować :)
[...] W jaki sposób miałam ją posiąść? Po raz setny tłumaczę, że weszłam na to forum, żeby się poradzić, żeby popytać. Jestem totalnie POCZĄTKUJĄCA. Nie wiem co ma ile kalorii, węglowodanów itd.Dzisiaj dopiero się zmierzyłam, napisałam mój codzienny jadłospis. Jest zły- ok. Czy to źle, ze chcę się wypytać dodatkowo o konkretne rzeczy zanim [...]
Kornelia, robimy rotację, obetnij sobie 25g węglowodanów na 3 dni, czyli 1 dzień tak jak teraz-3 dni niższe ww- 1 dzień jak obecnie - 3 dni niższe itd. :-))
Od tygodnia jestem na redukcji, doszedlem tez do wniosku, ze na sniadanko jadam za duzo tluszczow w stosunku do weglowodanow. A co do wyrzucania zoltek po treningu i wieczorem - po treningu ww i bialko, unika sie tluszczow czyz nie ? A na noc tylko bialko. To sa zasady, ktorymi kierowalem sie przez wszystkie rozdzialy mojej ballady o silowni. [...]
[...] m.in. pojawił się mięśnie obszerne przyśrodkowe, najszerszy nabrał grubości :) w czwartek postaram się zrobić zdjęcia. Dieta? Zwiększenie bilansu o 100 kcal na rzecz węglowodanów potreningowych. Aktualnie ok. 3200 kcal dziennie (w tym ok. 140g ww), jak na razie nie zalewa mnie więc pozostanę przy tej ilości węgli, w następnym tygodniu mam [...]