Około treningowo zrezygnuj z oleju lnianego, piersi z kurczaka wymieniaj z innymi mięsami (schab, polędwica wieprzowa, karkówka, udka z kurczaka, podroby etc - http://www.sfd.pl/BIA%C5%81KO%2C_jakie_wybra%C4%87_Z_czego_czerpa%C4%87_-t1135440.html#post1) Obniżyłabym delikatnie białko 200g, a podbiła tłuszcze minimum 1g na kg mc. Urozmaić [...]
[...] na jaglane, gryczane, rodzynki ok, ale staraj się jeść świeże owoce. Jadasz warzywa? Serki topione wywal, szynki sklepowe też. W lepszej cenie dostaniesz podroby, czy udka z kurczaka. Jak nie masz na tyle kasy, to daruj sobie kurczaka, wymień na tłustsze mięsa (schab np. karkówka, dość fajne ceny - niżśze niż drób). Na posiłek staraj się [...]
rodzynki w mniejszej ilości, lepiej zastąpić je świeżym owocem. Nabiał zastępujesz innymi produktami białkowymi tanie są np. schab, karkówka, podroby, udka z kurczaka. Do poczytania http://www.sfd.pl/Ma%C5%82y_portfel_a_dieta__Poradnik-t1057692.html Liczyłeś kalkulatorem, czy wzorem ? [...]
[...] stać Cię na kupienie gajnera i białka, nie widzę problemu kupić sobie za te pieniądze nie tylko kurczaka, bo to nie jest obowiązkowe - są inne źródła białka http://www.sfd.pl/BIA%C5%81KO%2C_jakie_wybra%C4%87_Z_czego_czerpa%C4%87_-t1135440.html#post1 Za te pieniądze kupisz wątróbkę, kupisz schab, karkówkę, czy udka z kurczaka. Nie widzę problemu.
[...] do truchtania! Dzisiaj zrobiłem: przysiady 48/58/68/78kgx10p 88kg/2x6p wspięcia na palce po 20p kubany 6x20p Jem ziemniaki, musy owocowe, białko w proszku i pieczone udka kurczaka. Węgle pomagają mi kręcić pedałami. Podpieram się wiedzą, że w czasie aktywności fizycznej organizm spala węgle (glikogen) oraz tłuszcze. A więc gdybym miał [...]
Jakbym miała jeść jakiekolwiek ww z suchą piersią z kurczaka, to dieta skończyłaby się szybciej niz zaczełą. Daj jakies bardziej tłuste mieso, chociażby udka z kurczaka, czy wieprzowinę, duszone, z warzywami coś ala gulasz i juz masz sos do ryżu/ kaszy. Passata pomidorowa doprawiona ziołami - to tez sos - można sobie spaghetti zrobić. Więcej [...]
Ale udka z kurczaka, czy łopatka wieprzowa to chyba tańsze od piersi z kurczaka. Moim zdaniem zawsze lepiej bazowac na naturalnej żywności, niz na odżywce. Zawsze mnie to dziwi że ktoś pisze, że dieta ma być ekonomiczna i ma w niej odżywke białkową. Ale mnie po prostu odżywki nie smakuja i może dlatego się czepiam. Spokojnie raz możesz zjeśc [...]