[...] spalacze typu therma speed i inne fat burnery tylko masa innych srodkow uzupleniajacych podczas cyklu skladniki w organizmie takze poloczenie takie jakie tobie podalem da lepsze efekty niz 3 spalacze stosowane na raz to jest taki paradoks wytlumacze ci to prosto nawet na diecie na redukcyjnej musisz jesc tluszcze bo ze spalania nici ;] rozumiesz
Cze Mam takie pytanie jak obliczyc to zapotrzebowanie na weglowodany przerabiam wlasnie ten etap Tu pisze ze model przyjął dla siebie 120g a skad ja mam wiedziec ile ja potrzebuje?? ****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, [...]
na innym przykłądzie "Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , będzie przyjmować 2g białka na [...]
****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , [...]
ciężko jest szukać ? Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , będzie przyjmować 2g białka na kg [...]
Nie bede nic pisał by nie dorównywać Ci poziomem. ***Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz [...]
[...] zwlaszcza tych pochodzacych z tluszczy inaczej organizm 'nie wyrabia' na masie. Dlaczego? Bialko dostarcza 2x mniej energii mechanicznej niz weglowodany a 7 razy mniej niz tluszcze. Im wiecej spozywamy bialka tym wiecej musimy spozywac kalorii by nadrobic straty kaloryczne spowodowane wysokim spozyciem bialka. To tyle teorii Ilosc posilkow [...]
[...] na mysli ze za bardzo nie mam czasu na kombinowanie ze wszystkimi roznymi potrawami itp., jem to co w miare szybko mozna zrobic, a ryz z kurczakiem jem akurat caly czas a tluszcze oczywiscie jakies sie znajda, calkowicie ich nie eliminuje bo nie mam swira na punkcie jakichs diet nie probowalem jeszcze diety redukcyjnej ani aerobow bo mam [...]
W zupełności zgadzam się z Mariuszem. Skoro dopiero zaczynasz przygodę z siłownią, to tłuszczyk sam Ci zacznie bardzo szybko lecieć. Moim zdaniem nie potrzebujesz do tego stosować diety redukcyjnej, ponieważ od wzmożonego wysiłku wzrośnie też Twoje zapotrzebowanie kaloryczne. Rób sobie spokojnie trening ATC, do tego aeroby, jedz ile jadłeś (chodzi [...]
****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , [...]
****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , [...]
33% białka, 23% tłuszczy, 44% węglowodanów tak wygląda skład procentowy twojej diety, usunął bym jajeczka bo dużo tłuszczy mają, kucharzem nie jestem ale pierś robisz na patelni a więc ja bym na twoim miejscu od patelni odszedł a gotował mięso żeby pozbyć się zbędnych tłuszczy nasyconych, te warzywa na patelnie też wypierdziel a jedz zupę [...]
****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci , [...]
Białka to ja na upartego w Twojej diecie doliczyłam się 103 gramów... Dieta redukcyjna opiera się na dostarczeniu do organizmu sporej ilości białka, ograniczonej tłuszczu i baaaardzo ograniczonej węglowodanów. U Ciebie tego nie ma. Poza tym, czy wiesz co to jest posiłek? To jest białko+ węglowodany+tłuszcze... Proponuję jeszcze raz zapoznac się z [...]
Przede wszystkim dieta, ogranicz tluszcze. Niektorym HMB pomaga, niektorym nie. Mi np. pomoglo, ale nie w czasie diety redukcyjnej. Robilem mase i sile, jednak HMB bylo jednym z kilku suplementow, ktore wtedy stosowalem i do tego w stosunkowo duzych dawkach (10 - 12g na dzien). Odczulem wzrost sily i dosc silne pompowanie miesni w czasie [...]
Cze Mam takie pytanie jak obliczyc to zapotrzebowanie na weglowodany przerabiam wlasnie ten etap Tu pisze ze model przyjął dla siebie 120g a skad ja mam wiedziec ile ja potrzebuje?? ****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale [...]
****Etap II **** - wyliczanie makroskładników pokarmowych Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego aktywności i płci [...]
Ech, ty dresiku... masz dokładniej, wystarczyła chwila w dziale odżywianie Rozkład naszych makroskładników zaczniemy od białka. Jest ono bardzo ważnym składnikiem każdej diety, ale redukcyjnej szczególnie, standardowo przyjmuje się od 1,5-2,2 g białka na kg. Jest to wzór ogólny, ale dla większości prawdziwy . Nasz "model" z racji jego [...]
[...] wszystkich a szczegolnie na dluzsza mete. Dlatego 150 g to wartosc optymalna przy redukcji i samopoczucie przy takiej ilosci powinno byc dobre. Reszta kalorii rozdzielasz na tluszcze i bialka. Tluszczy zdrowych ok 50 g dziennie Ci wystarczy wiec wlasciwie pozostaja tylko bialka. Z metod treningowych to najszybsze co moze byc w pozbywaniu sie [...]