SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sół

  • Nie daliście żadnego rozsądnego przepisu na schab to poszedł zwyczajny, sól, pieprz, czosnek staropolski ;-) http://lh5.googleusercontent.com/-cKPCuBqNpvg/UvzoerQqzQI/AAAAAAAAPLY/qbbUV8coM24/s1152/2012-09-05-972.jpg http://lh3.googleusercontent.com/-T930Ulx4oog/UvzofW5JodI/AAAAAAAAPLg/f0SWVsMaHdo/s1152/2012-09-05-974.jpg

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-13 17:06:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Lodzianinie, a ja moge dostac podpis tez?? %-) "Mr. Salad Man" %-)? Malina: Tortille na drozdzach?? Pierwsze slysze! Ja robie prosto: woda+maka+sol+smalec/olej :-)) i na patelnie HOP!

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-15 15:24:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • do peklowania należy dać zwykłą sól, a nie potem się męczyć jak świnia na zakręcie, żeby lekko słone było :-D

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-16 14:13:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mleko, cytryna, sol mleko gotujesz, solisz, dajesz sok z cytryny. studzisz, zarzucasz gaze--->lodowka i rano masz twarog \-)

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-16 15:17:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A co to syf jest?, sol morska lepsza?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-16 16:26:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A w czym teraz nie masz chemi? Czyli sol morska lepsza?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-16 16:32:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • taka guanyla czy nie wiem jak to sie pisze moze wzmacniac smak nie o 20, nie 200 a 2000%. sol morska jest ok

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-16 16:30:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • karmimy triceratopsa. polecam k***a, sol, pieprz ziolowy, sos sojowy, olej z suszonych pomidorow, wloszczyzna, papryka czerwona, zurwaina, suszone pomidory, migdaly, slonecznik mniam+ polac sezamowym http://fotoo.pl//out.php?i=728183_img-4060.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 17:45:02

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-17 17:44:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Chleb wyszedł przyzwoicie. Obliczyłam kalorie i BTW, ale wole się upewnić, że nic nie namotałam. Składniki: mąka pszenna tortowa 500g mąka żytnia 1000g płatki owsiane ok.300g siemię lniane ziarenka ok.250g pestki dyni ok.100g woda sól masło/margaryna Kasia do wysmarowania formy przed upieczeniem smaruję wierzch roztrzepanym jajkiem wychodzi [...]

    Odpowiedzi: 695 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-05 22:38:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ruski Czołg w drodze na półmaraton

    Post
    Po 35 roku życia

    Dzień 61, 07-11-2017, Wtorek Rano bieżnia 4x 4'biegu i 2'marszu . Myślałem, że będzie gorzej ale jakoś poszło. Kadencja biegu w granicach 175 więc chyba nieźle :-) Wieczorem krótki ale nie lekki trening siłowy. Trochę już mnie męczyło zwiększanie objętości więc wróciłem sobie w siadach i WL do 5x5 delikatnie podnosząc ciężar. Dieta trzymana, [...]

    Odpowiedzi: 730 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-07 22:17:10 Szacuny postu: 2 (cały temat: 0)
  • czosnkowy - jogurt z dodatkiem majonezu, czosnek, zioła, pieprz, sól

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-06 16:44:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • czosne, przyprawa do gyrosa, zioła, pieprz, sól, musztarda i na kilka godz w odstawkę potem na patelnie i onomnnomnom %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-06 16:50:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [SPAM] Dziewczyny się odsłaniają, nasze redu już ruszają

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Sól dodałem, gotuję do miękkości, potem wrzucam na patelnię, dodaję słodzik, doprawiam lekko do smaku solą i PETARDA.

    Odpowiedzi: 3083 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-21 11:38:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zgrilluj cycka a na talerzu polej go takim sosem: delikatna oliwa / olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia + łyżka musztardy sarepskiej + 2x ząbki czosnku + 1x łyżka miodu + sól i pieprz + garść świeżej bazylii i garść świeżej mięty. Zmiksuj wszystko ręcznym blenderem na kremowy sos bazyliowo-miętowy. BAJKA! :-)) o to mi sie spodobało dzieki:-)

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-27 12:04:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • groszek, seler,marchew,pietruszka, majonez, ogórki kiszone, jabłko, ziemniaczki, cebula, czosnek, kukurydza, sól pieprz musztarda

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-18 18:48:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • łi lajw in poland,soł ju tok tu polisz kurva mać i ******l englisz

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-01-13 22:31:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nie mam, a po co? od weekendu znowu siłownia więc troszkę mięsa wróci, aj hołp soł.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-01 16:20:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • SPAM POST

    Post
    Trening dla początkujących

    powiem wam że są kozackie, ja czesto marynuje kuraka w miodzie musztardzie sosie sojowym + pieprz sól i podlewam lekko wodą na patelni i też jest gitara do ryzu

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-02 13:33:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Postęp widoczny, szczególnie w pozie bicepsy przodem. Moje gratulacje. Nogi cały czas chude, ale z czasem powinna być poprawa. Porady kulinarne: - wołowina z patelni to tylko polędwica (około 60 zł/kg) więc co dzień mało kto ma fundusze na jej zakup. Ja osobiście robię od czasu do czasu i wtedy jedną z podstawowych zasad jest nie solenie jej przed [...]

    Odpowiedzi: 136 Ilość wyświetleń: 15082 Data: 2008-07-31 09:51:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kupujemy,kupujemy 2

    Post
    Doping

    Marynata na 24h przed przyrządzeniem - może być miodowa, ewentualnie sól rozmiękczająca mięso(ale tam różne sztuczne badziewia są, więc lepiej pierwsza opcja). Jeśli mowa ciągle o tym antrykocie z sokołowa, to nie trzeba rozmiękczać: po przygotowaniu wg przepisu z tyłu pudełka mięso jest tak miękkie, że widelcem pokroisz.

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-30 21:48:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)