Ze strony organizatora Klasyfikacja medalowa rozstrzygana będzie za pomocą formuły Wilks'a w następujących kategoriach wagowych: - KOBIETY OPEN grupa 1 AGNIESZKA ZIMMERMANN MARIKA ZANDECKA OLA CIACH ALINA PODPORA JOANNA CZEKURŁAN ELIZA GERLACH KATARZYNA STACHYRA LENA KOZIEŁ OLEJNICZAK Aneta - MĘŻCZYŹNI do 85kg grupa 2 DOMINIK PIWOWAR TOMASZ KUCA [...]
[...] to co to za moda na niewypełnianie profili? Bo jak na razie to zbyt wiele się przejechałem na tym że leszcze nauczają ludzi większych od siebie :) Oczywiście bez urazy, ale to jest lekko dziwne zjawisko... Czyżby nasza wielmożna szlachta wstydziła się własnych osiągnięć..? Na to wygląda :) Proponuje zacząć od Liftera... Tego małego cfaniaka :)
Na chwilę obecną potrenuje u Rafała...W Krakowie zajęcia Muay Thai prowadzą Rafał Ślusarz, Rafał Szlachta i Rafał Simonides, kick boxingu Rafał Szopa. Samo imię Rafał jest nieco mylące ;-)
„a moglby ktos napisac jak mniej wiecej wygladaja mistrzostwa polski?(ile publicznosci,jaki poziom zawodnikow i w ogole)” Pawelku, Po pierwsze, trochę cierpliwości – trzy godziny i już chcesz mieć kilka relacji z MP. Byłem na mistrzostwach, tych w Krakowie organizowanych w maju przez PZMT (R. Szlachta). No bo P. [...]
Rafał Szlachta jest prezesem Polskiego Zwiazku Muya Thai i trenerem kadry narodowej wiec nie jest to zaden odlam!Aktulanie w treningach uczestniczy rowniez trener z tajlandi Salid.Strona Raczadam:www.thaiboxing.pl
Bart Thai Po pierwsze. Uważam Ochniowskiego za dobrego trenera, a jego wychowanka za jeszcze lepszego. Po drugie. Simonides ćwiczył u Piotra 6 lat. Właściwie ćwiczył w szkole Piotra Ochniowskiego. Większość zajęć prowadził R. Szlachta. Po trzecie. W szkole Piotra nie tylko on prowadzi zajęcia. Jest Marcin B. i Michal W. A u Rafała bardzo, ale to [...]
Kilkadziesiąt lat temu to mięso jedli raz na tydzień - chłopstwo, mieszczaństwo, nawet szlachta zbiedniała zdarzało się jadła raz dziennie posiłek mięsny. Takie obżeranie się mięchem zaczęło się dopiero z erą rozwoju sportów po II WŚ - kto 60 lat temu jadł mięso 5x dziennie;) Ilość i jakość pożywienia była zupełnie inna i stąd niestety, obecne [...]