Chyba 500 zł, ale najlepiej skoro nie jest ci potrzebny papierek, siedzieć w książkach, na necie, różne fora i vlogi i chłonąć wiedzę, ćwiczyć, a potem analizować i filtrować co się czyta, bo dużo z tego co piszą to steki bzdur, ale żeby wiedzieć co jest co musisz dużoooo zakuwać.
[...] tkanki Ocena organoleptyczna mięsa strusiego Mięso oceniono organoleptycznie. Próby pochodziły z mięśnia femorotibialis medius (udowo-piszczelowy środkowy). Wycięto steki o grubości 1,3cm i poddano smażeniu na uniwersalnym oleju roślinnym(jedną partię 2 minuty z każdej strony, a druga partię 4 minuty z każdej strony). Ocenę wykonano w [...]
[...] ryb 10g oliwy z oliwek 3 pos 100g kuskus 100 piersi z kurczaka 10g oleju słonecznikowego 4 pos po trenin zrobie pure whey z banan i wafle ryzowe 5 pos 80g ryżu 100g twarogu chudego 10g oliwy z oliwek 6 pos 100g wolowiny steki 10g oliwy z olowek jajecznica ok dieta ustalona i poprawiona teraz prosba o rozpisanie tych supli :-P:-P:-P
Dzieki :-) SUper dobrze wiedzieć, bo steki rujnowały mnie finansowo. Będę jadł 2 razy w tygodniu w takim razie. A podroby to gorzej smakują? Trzeba je raczej lubić co ?
wg mnie to zalezy jakiego bialka ..... bo jesli chodzi o proszki - i to nawet najlepsze to w porcjach powyzej 40g zaczynam cos tam czuc...... .prrruuuuuutttt itp .... a jesli chodzi o steki z poledwicy wolowej albo gicz cieleca to przy odpowiednim przyprawieniu i NIE POPIJANIU ! posilku bez problemu przerabiam porcje po 400g ( miesa ...) !!!!!!!
[...] też: kasza gryczana palona/niepalona, ziemniaki, bataty, chleb żytni, razowy. Mięsa zamiennie: pierś, dorsz, pstrąg, płoć, mielone z indyka, schab, chuda szynka (mielone); steki minutowe wołowe; mięso wołowe (gulaszowe). Co do tłuszczy to nie mam za bardzo jak ich wetknąć w tę dietę, bo prawie wszystko jest pokrywane z mięsom i jajek. Na [...]
[...] tańszy. A jak wiadomo jest mało osób, które mogą sobie pozwolić na codzienne jedzenie krowy. Jedyne co wyróżnia wołowinę od kury to smak, zapach, ilość białka i składników mineralnych. Dodatkowo śladowe ilości kreatyny w krowie i mała zawartość tłuszczu. Ten je steki kogo na nie stać. Dlatego jest wiekszość ludzi szamiących kurę. Pozdro.
2 lata treningu a ty juz chcesz koxowac?? i po cholere. jak naturalnie zrobisz jeszcze w hooj cialka. Zarles wogle jakies "steki" kreatynowe? Zmieniony przez - Cycu_ś w dniu 2009-02-10 17:34:41
sos kupny ale tak go rozcieńczam wodą że starcza mi na 2 kolacje........ to z czym jeść ryż i te 3 steki???? bo tak na sucho z mięsem nie wejdzie raczej;\\\\\ no tak strasznie mnie pompuję, więc pytam czy opłaca się je kupować czy to strata kasy?????
[...] to polecam stosowanie zamiennie: ryz, ryz brazowy, kasza gryczana, makaron, owoce, warzywa. co do bialka to: ryba z puszki, ryba filet, ser bialy, chude mieso hamburgerowe, steki, chuda wolowina, kurczak gotowany, kurczak panierowany (byle bez przesady , kurczak pieczony, do tego roznego rodzaju surowki, salatki, np do sera bialego jakies sosy [...]
Najprostsze to burgery, gulasz, steki, bitki wołowe najprostsze rozwiązania są najlepsze w przypadku wołowiny, bo to tak dobre mięsko, że szkoda z nim kombinować na tyle, żeby zgubić jego smak :-) Muszę potwierdzić!
[...] ponad brzuch:D śniadanie 2-3jajka chleb razowy.......... obiad normalny - 2 dania........ pomiędzy płatki owsiane, musli, serek wiejski banan itd - kolacja 200g ryzu i 150g mięsa - 3 steki.... tak to wygląda, oczywiście nie wypisałem wszystkiego...... proszę o pełne nazwy i co by się nadawało na 1 cykl bo jestem zielony z dopingu.........
[...] trenować bo nie otrzymałeś mojej oficjalnej zgody, co do wieku to nie jest to odpowiedni czas aby zacząć treningi, ciężko to określić ale najlepiej zacząć trenować w wieku około 85 lat. Jeśli chodzi o masę to jest to kolejny powód byś porzucił pomysł treningów, na boks chodzą same hardcorowe koksy które pałaszują krwiste steki 24 godz. na dobę.
Jednak osobiście odradzam stosowanie szynki w diecie, chyba że masz dostęp do sprawdzonego produktu. Te sklepowe są drogie i nie warte stosowania. Zamiast tego możesz sobie przyrządzić np steki z wołowiny.