[...] sobie na tzw."normalne jedzenie". W skład diety wchodziły takie rzeczy jak:płatki owsiane,brązowy i biały ryż,makaron pełnoziarnisty,jaja,pierś z kurczaka (gotowana),łosoś grilowany,steki wołowe,warzywa. Suplementacja:Vitargo,BCAA,Glutamina,Witaminy i minerały,booster przed treningowy,Izolat białka serwatkowego,batony proteinowe.
[...] na 500mg), Deka 200mg/tyg, Metka 30mg/dz.. Do tego Ultimate protein z Treca 3xdz., X-Pand Dymatize przed treningami.Oraz 6000mg HMB/dz. Do tego dieta białkowa kurczaki,steki,mleko 0,5%,serki,maślanki itp. Staram się unikać tłuszczy i cukrów. Cykl ten ciągnąć chcę ok 10-12 tyg, odblok po czym Propionat,Boldek,Tren i Winko w tabs. Ale to tak [...]
[...] zjadlam drugi raz w zyciu steka.Mialam jedank troche odruchy wymiotne kiedy go zulam a byl twardy.Chcialabym lubic mieso czerwone bo ma zelazo.Jak wy przyzadzacie wasze steki by zabic ten "specyficzny"smak i aby nie byl jak guma..... Sniadanie: 50 g platkow owsianych , 20 g mleka kokosowego(gestego), 20 g odzywki peaunut butter, jablko, [...]
Jarus nie kozacz bo widze ze zaczynasz sie denerwowac swoja porazka w naszej potyczce mienie przepada to jeden przyklad, kredyty, hipoteki i steki innych przykladow w tym rzecz tego nie przeskoczysz bez legalizacji zwizku
Berry jak robisz rostbefa, jakoś nie wychodzi mi wół nigdy. Próbowałem paru przepisów, nawet steki minutowe ale takie podeszwy wychodziły zawsze. Gulasz, zrazy czy gotowane to bez problemu ale wiesz czasowo..:(, a Ty obsmażasz i dajesz odpocząć mięsku w piecu, na patelni na talerzu i jeszcze takie duże kawałki...??? Zazwyczaj podeszwy wychodzą jak [...]
Kupuję polędwice w Gzeli albo w Lidlu, odkładam na talerz na dobre 2 godz przed terminem obiadu. Smażę na patelni "oliwkowej" z Duki (niby bezolejowa). ALe zawsze daję trochę masła klarowanego. Robię prawie jak Paula - 1 min na maxa (mam indukcję), obrót, 1 minuta i obrót i znowu po 1 minucie. Potem zminiejszam do 4-5, przykrywam ptrzykrywką, [...]
Steki z udźca nie bez powodu nazywają się "minutki" hehe, to nie jest polędwica,mega miękkie nigdy nie bedą, ale gdybyś smażył tak jak napisałam wyszły by całkiem smaczne.
Zalezy jak steki robisz- ja smigam po minucie z kazdej strony na oliwie i jak sa za krwiste to do piekarnika. Zmieniony przez - kulsotwitz w dniu 2015-10-04 10:11:04
Kriss - leć do Grill House na Włókniarzy (czy tam Jana Pawła), vis a vis PAsażu Łódzkiego w budynku dawnego McDonalda - polecam, najlepsze steki w Łodzi, szczególnie jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. Niezłe także w Bellanapoli w Manufakturce oraz w restauracji Ciągoty tEśknoty na Wojska Polskiego. Powyższe wypowiedzi, ujawniające kompletny brak [...]
złodziejstwo jest wszędzie. Wracając do produktów beef master w Lidlu - tatarek pierwsza klasa, już testowałem. Zakupiłem tez rostbef, ale jeszcze nie jadłem, bo mam jeszcze dwa steki z rynkowego mięska.
"co to są te steki kreatynowe i gdzie je mozna dostac?" Kolego zmień avatar,bo ten jest moją wizytówką. BodyLine. Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2008-07-04 07:39:32
[...] zeby myslec o jedzeniu. ale te kotletki to bez panierki, zeby nie bylo Niedziela: treningu brak, jedzenie: owsianka z orzechami, rodzynkami kanapka z pomidorem i jajkami steki wolowe grilowane, surowka, ziemniaki 3 sledzie 2 kawalki tortu.... urodziny tesciowej, nie wypadalo nie zjesc, zwlaszcza gdy samam robilam ten torcik. Ogolnie z [...]