grekar - wolowina, losos. No i dodatki, w zaleznosci od kulki: sos, kapary, jalapeno, rukola, feta, mozza, boczek, salami, cebula, czosnek, szpinak, przyprawy, zioła ect :D Pilnuje :) Zmieniony przez - Experience w dniu 2014-02-14 15:44:10 Zmieniony przez - Experience w dniu 2014-02-14 15:44:02
[...] mieszane z jogurtem (rzadko) - jako przekąski jadam banany (zmiksowane z innymi owocami lub w naturalnej postaci) - na obiad zwykle kurczak z różnymi dodatkami (warzywa, sos z ryżem) - kolacja to kanapki na ciemnym pieczywie lub tosty (czasami) - najszybciej chudnę z piersi, później raczej brzuch - najtrudniej spalam tkankę tł. z pupy i ud - [...]
ale jesli jestesmy na temacie ryb, polecam najpyszniejsze polaczenie z jakim mialem do czynienia to pieczony losos w marynacie miodowej z pieprzem ziolowym, do tego duszone papryki, cebulka biala i czerwona + sos miodowo kawowy. urywa dupe nawet najwiekszym koneserom http://fotoo.pl//out.php?i=727055_imag0060.jpg
[...] kolejne pytanie:) makaron pełnoziarnisty z białym serem? Dobry posiłek czy nie? Jeżeli tak to kiedy wciągu dnia go spożywać? Z czym można jeść ów makaron? Czy sam makaron i sos ala spagetti wystarczy czy muszę coś do tego posiłku dodać? Oraz na koniec ostatnie pytanie, jakie jogurty mogę jeść, bo naturalny nie jest dla mnie... Lubię jogurty [...]
Jestem Jestem : ) nie moglem ostatnio wchodzic na SFD : D ale to nadrobimy. Dzis dieta cala w porzadku nawet dzis wiecej MIESKA !! było bo rodzina miala jakis sos z miesem gotowanym a ja sobie w 1 posilku dalem moje 200G dziennego Kurczaka .. masa idzie pomału do przodu..... Dziś był trening: Plecy: 1) podciąganie na drążku 3 serie max 12/10/8 [...]
żadnej filozofii , bo placek kupiony a w środku to co nam się wymarzy , ja dałem kapustę pekińską , pomidora, ogórek szklarniowy, ogórek kiszony(kwaszony), cebula , paprykę i do tego jakiś sos np. taki jak do pizzy albo jogurt naturalny+czosnek+ zioła albo po prostu sos cygański z biedronki :P
Ja tam shoarmę z ryżem jaśminowym + sos czosnkowy robię. Pyerdolę tyle bałaganu z tym robieniem żarcia. Wolę zmiksować ugotowany kurczak, tylko garnek po gotowaniu trzeba przemyć a nie tysiąc patelni, misek, desek, noży i całość w 2 minuty gotowa %-_