SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sol

  • Sol dopiero co 750g WW, a tu już pod LC sie szykuje %-)

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-23 12:03:58 Szacuny postu: 2 (cały temat: 0)
  • Sol dopiero co 750g WW, a tu już pod LC sie szykuje %-) nie do konca lc choc w porownaniu do 750g jakie bylo - teraz 400 czy 350g to juz lc w sumie ;-) plan na kolejne 2 tygodnie wyglada nastepujaco: ten tydzien 350g ww 125g fatu w sobote Carb Loading przed LC trzeba naladowac akumulatorki,do tego zadnego czita nie mialem przez miesiac kolejny [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-23 14:29:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • stereotypy są po to... żeby je łamać :-PP sol tylko tam na wakacjach nie patrz za często w lustro żeby ta głowa w końcu odpoczęła taka mała rada z mojej strony ;p

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-23 18:43:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • odżywki białkowe -pomoc

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] i dobrze w sumie. Sól: 0,57 g w 100 g bialka. Olimp 100% Natural Whey Protein Concentrate: podaje 77g w 100g, natomiast mi wyszlo70,42 g w 100g suplementu. Zawartość soli podana 0g w 100g, mi wyszło 0,67 g w 100 g . I ostatni Fire Snake Deli Whey: podaje ze w 30g jest 24g białka czyli w 100 g powinno być 80g. Mój wynik to 71,16 g w 100 g [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 927 Data: 2016-05-24 19:20:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol używa actifry

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-24 19:58:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol, a czemu 11oxo z Brawn ? Widzialem jeszcze z epic labs

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-25 00:17:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • DT Asiorajda

    Post
    Ladies SFD

    Ja ryby mogę jeść w każdej postaci bo uwielbiam i nie przeszkadza mi ta sól ;-)

    Odpowiedzi: 661 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-25 09:26:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ryż i kurczak inaczej by AniaB. /SFD/Images/2015/7/3/0fcbc929f2f2419fbbfcc5931dcb91b6.jpg Składniki: - 120 ryżu brązowego (ugotowanego) -250 g zmielonego mięsa z piersi kurczaka - ½ czerwonej papryki - szczypiorek,natka pietruszki - ½ cebuli - 1 jajo -sól,pieprz ziołowy,papryka słodka i ostra, kurkuma Przygotowanie: 1.Ugotowany ryż wymieszać z [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2897 Data: 2016-05-25 10:17:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Penne z sosem tuńczykowym /SFD/Images/2016/5/25/c4e9abd2a4614d05ab468cb337f3f7d5.jpg Składniki: - opakowanie makaronu razowego penne - 500 ml passaty pomidorowej - 3 puszki tuńczyka w sosie własnym - 1 cebula - 1 słoik zielonych oliwek - 3 ząbki czosnku - kilka suszonych pomidorów - 2 świeże pomidory - 1/2 papryki czerwonej - [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1788 Data: 2016-05-25 19:40:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kamil Szczęsny (marylinnn) 300 dni z hi-tec

    Post
    Hi Tec Nutrition & Peak Performance

    Dzisiaj dzień gospodarczy, ogarnąłem fryza solke itp . Trening pozowania + musiałem telefon jeszcze załatwić . Nie pisze co jadłem itp bo tutaj wszystko wygląda tak samo. Woda sól bez zmian. Dopiero jutro popołudniu zaczniemy myśleć w zależności od "lustra" Z formy jestem zadowolony i jadę w nastawieniu bojowym. Walczyć o najwyższą lokatę [...]

    Odpowiedzi: 1189 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-25 22:12:33 Szacuny postu: 2 (cały temat: 0)
  • UNS - Econo

    Temat
    UNS

    /SFD/Images/2016/5/26/e8983459901845bfae5b154a74459541.jpg Opis - Wysoka jakość w bardzo dobrej cenie - Aż 21 g białka w porcji - Pełnowartościowy profil aminokwasowy - Rewelacyjne działanie anaboliczne ECONO – wyspecjalizowany preparat białkowy na bazie koncentratu białka serwatkowego (WPC). Nie zawiera żadnych białek roślinnych, ani cukrów [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1940 Data: 2016-05-26 07:09:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • /SFD/Images/2016/5/26/ab70b5938a8a494fbd06049600e50e18.jpg Opis Zacznijmy od faktów: - Kochamy słodycze, prawda? - Mamy wyrzuty sumienia, gdy je jemy? - Często dopada nas głód – nie tylko ten „mały” – pomiędzy posiłkami czy po treningu. - Szukamy rozwiązania, które będzie zarazem smaczne i pożywne, ale nie zaburzy naszego bilansu dietetycznego. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2450 Data: 2016-05-26 07:16:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • /SFD/Images/2016/5/26/59705fa7c0f34f3b94d0bc4adb3021e3.jpg Opis - Wysoka zawartość białek z różnymi rodzajami białek - Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów - Bez dodatku cukru - Szybka i prosta w przygotowaniu - Bez glutenu - Bez konserwantów Zalecamy zupę serową Protein Gusto jeżeli: - lubisz pyszne, proste i szybkie w przygotowaniu [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 12345 Data: 2016-05-26 07:23:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • /SFD/Images/2016/5/26/c9f18f02c64248a285590ddd053660b3.jpg Opis - Wysoka zawartość białek z różnymi rodzajami białek i błonnikiem - Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów - Szybka i prosta w przygotowaniu - Bez glutenu - Bez konserwantów Zalecamy zupę pomidorową Protein Gusto jeżeli: - lubisz pyszne, proste i szybkie w przygotowaniu nowatorskie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 12276 Data: 2016-05-26 07:25:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • /SFD/Images/2016/5/26/30751a0ac0d54f99a33b648ab7d5e1eb.jpg Opis - Wysoka zawartość białek z różnymi rodzajami białek - Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów - Bez dodatkowego cukru - Szybki i prosty w przygotowaniu - Bez glutenu Zalecamy omlet Protein Gusto jeżeli: - lubisz pyszne, proste i szybkie w przygotowaniu nowatorskie dania - nie chcesz [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 12367 Data: 2016-05-26 07:26:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jajka 3-5, a jesli twoje mieso ma duzo wody to lepiej same bialka bo to one lacza teraz dajesz pelno przypraw, najlepiej te do org sosu do pizzy, czyli oregane majeranerk, sol, papryka wedzona,pieprzw itd. teraz mozesz zrobic to na dowolnej mace jesli ma to byc typowy low calories to dajesz dyniowa odtluszczona, lub kokosowa odtluszczona one [...]

    Odpowiedzi: 589 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-26 10:38:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kamil Szczęsny (marylinnn) 300 dni z hi-tec

    Post
    Hi Tec Nutrition & Peak Performance

    Dzisiaj nadszedł długo wyczekiwany dzień, czyli dzień wyjazdu do Krakowa na UMP. Podróż zleciała bardzo szybko, większość przespałem. (teraz zaczął się ten okres niepohamowanej senności) . Strasznie męczyło mnie siku, ale na każdej stacji patrząc w lustro widziałem róźnice na + . Dzisiaj jeszcze nie ładuje glikogenu bo mnie nie spłaszczyło a nie [...]

    Odpowiedzi: 1189 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-26 17:09:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • gienus12 dziennik treningowy - road to sopot :-)

    Post
    Hi Tec Nutrition & Peak Performance

    /SFD/Images/2016/5/27/f778b7538ba045d6a3ffbd0b38cc1959.jpg dziś dzień bez treningu, prócz 50minutowego szybkiego spaceru niestety nic wiecej nie udalo sie zrobić, ani wyjsc na rower ani poopalać bo pogoda nie sprzyjała. Także foteczki jedzenia tylko i to wszystko na dzisiaj. Pulpety ze zblendowanej piersi + cebula + przyprawy(do [...]

    Odpowiedzi: 461 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-26 23:51:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Maslo orzechowe lidl

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Orzechy ziemne, cukier, sól, olej roślinny... Sam sobie odpowiedz ;-) Jak wrzucisz sobie lyzke raz na jakis czas tragedii nie bedzie, ale jako staly produkt w diecie nie za bardzo

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1059 Data: 2016-05-27 22:23:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ketoza do oceny

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    Witam. W miarę możliwości poproszę o korektę. Została mi końcówka redukcji. Chciałbym zejść poniżej 10-tki BF lecz nie robiłem tego jeszcze na ketozie. Chodzi mi głównie o dobór źródła tłuszczy i to jak mam je obcinać aby ruszać rezerwy własnego podskórnego. Mój obecny deficyt to -500 kcal. Moje PPM to 2850 kcal przy obecnym BF% oraz obecnej [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1984 Data: 2016-05-28 20:47:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)