SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sol

  • Sol, patrzę na Twoje fotki, potem na szame, potem znowu na Ciebie i tak w kółko i nie wierze. How it comes? No k***a jak!!!! Heh

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-10 21:37:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Cześć sol. Odwiedzam Cię od dłuższego czasu, graty za formę. Mam pytanie czy dało by się udostępnić twoje tabelki z i'bb z podziałem na 3dni treningowe jak ty miałeś? Bo normalnie jest na 5dni.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-15 14:31:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol o której robisz treningi ?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-16 17:35:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Dokładnie j.w. kolega napisał, kto śledzi dziennik ten wie o tym, że @sol obala wiele schematów ogólnie przyjętych a efekty które uzyskuje powalają na kolana nie jednego dietetyka hehehe Blisko 500 stron tego dziennika to już niezły materiał na jakąś książkę, która @solaros może już zacząć pisać;) Nie wiem jak wy ale ja bym na pewno ją kupił!

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-17 23:21:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • jajka to takie 'nienarodzone mięso' więc spoko. zastanawia mnie poprostu czy jak bede miec max 25% białka roslinnego a pozostała z mięsa/jaj to czy bedzie okej. Wodyna musze obczaić, zastanawiające jest to jak on daje rade trzymac odpowiednią podaz białka bez mięsa. (ile to prawda że nie je mięsa?) Wogóle Ci wegetarianie to troche freaki... i [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-18 22:04:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • [...] wpływ ma monotonność,kiedy jemy zdrowe produkty ale ciągle te same. Wówczas nie dajemy szans na uzupełnienie braków jakie niesie ze sobą spożywanie danego produkty. Kiedy dieta stosowana w trakcie przygotowań uważana jest za super clean. Gdzie może i jest clean ale nie do końca HEALTHY! Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-10-18 23:05:08

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-18 22:56:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol stosujesz jaki zestaw ćwiczeń podczas strechingu czy lecisz co wpadnie do głowy ? Wolny zwis, szeroko. Rozciąganie jednoracz trzymając się poręczy na wysokości barków i głowy Wall slide.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-23 16:20:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • luki, ja Ci powiem jedno: Ty zacznij jeść - to masę zrobisz. Póki co nawet na plusie nie jesteś i ciągle się czegoś boisz. Tak formy raczej nie zrobisz. Sol - wybacz, że śmiecę w temacie.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-26 15:36:59 Szacuny postu: 3 (cały temat: 2932)
  • luki, ja Ci powiem jedno: Ty zacznij jeść - to masę zrobisz. Póki co nawet na plusie nie jesteś i ciągle się czegoś boisz. Tak formy raczej nie zrobisz. Sol - wybacz, że śmiecę w temacie. kiedy ja Wojtku jem! przy wadze ~65kg zjadam 3700 kalorii w dni treningowe, waga powolutku rosnie, ale wlasnie- chyba jestem zbyt ostrozny i czesto sie przez to [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-26 16:35:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol zawsze na redukcji stawiałeś Fat Night z Carb Loading dzień po dniu, tak lepiej na ciebie działały, czy można te dni rozdzielić Fn na początek tyg i CL pod koniec np Sob, testowałeś tak też???

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-27 22:55:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol zawsze na redukcji stawiałeś Fat Night z Carb Loading dzień po dniu, tak lepiej na ciebie działały, czy można te dni rozdzielić Fn na początek tyg i CL pod koniec np Sob, testowałeś tak też??? Przerzuciło stronkę, mogę cię prosić o odp..,

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-28 12:14:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol takie gówniane pytanie :p Przy weglu ok. 30-50 masz jakieś patenty na stawianie kloca? Tzn częściej niż co 2-3 dni

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-28 16:57:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • jak odczucia na takiej ilości fatu?? Ja się czuję za#ebiscie. Zero problemów trawiennych. Ale tego fatu aż tak dużo nie ma. Zawsze miałem bardziej tłuszczowki niż typowe 60% z ww. Nie podchodzi woda. Nabicie na treningu też fajne. Nie to samo jak po syfiastym zarciu (ww,fat nasycony i sól) ale też spoko. Do tego jelita 'naoliwione',więc [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-30 12:54:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Trzeba by jeszcze całe zwazyc po upieczeniu :) Ciekaw jestem jak takie rzeczy liczy Sol Zmieniony przez - diwadek w dniu 2015-10-31 20:36:01

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-31 20:35:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • sol jakie enzymy i priobotyki polecsz najbardzej? bo troche pewno masz ich przetestowanych

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-02 09:32:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol a jakie miałbyś zdanie na temat innego połączenia na gbc tzn. klatka barki tric / plecy bic / nogi Widziałem że na redu robiłeś wszystko po razie w tygodniu tak?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-04 13:48:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol a jakie miałbyś zdanie na temat innego połączenia na gbc tzn. klatka barki tric / plecy bic / nogi Widziałem że na redu robiłeś wszystko po razie w tygodniu tak? Tak,robiłem 3x/week. Partia raz w tygodniu. Najbardziej optymalnie jest robić jak w oryginale, ja w 90% muszę kombinować, gdzie nie zawsze to się sprawdza. Z tym że na redukcji [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-04 14:19:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol lecąc gbc jak rozgrzewałeś się przed właściwymi seriami? I masz moze jakieś koncepcje czym zastapic prostowanie na ławce rzymskiej?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-07 14:48:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol, a jak Ty liczysz makro produktów, których składników nie znasz: np bułki do hotdogow, czy do burgerów? No chyba ze kupujesz jakieś specjalne :-) znam nie znam chleba

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-08 17:58:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)
  • Sol, a jak Ty liczysz makro produktów, których składników nie znasz: np bułki do hotdogow, czy do burgerów? No chyba ze kupujesz jakieś specjalne :-) Na ich opakowaniach zawsze są tabelki makro.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-08 18:01:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 2932)