[...] 1 łyżka posiekanej zielonej pietruszki, 1 łyżka estragonu, 3 łyżki świeżej mięty, sól, pieprz Kus-kus przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do niego sok z cytryny i oliwę z oliwek, pokrojone warzywa i przyprawy. Dobrze wymieszać i mocno schłodzić. Udekorować miętą i cytryna. Najlepiej przygotowywać w przeddzień. [...]
[...] 1 łyżka posiekanej zielonej pietruszki, 1 łyżka estragonu, 3 łyżki świeżej mięty, sól, pieprz Kus-kus przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do niego sok z cytryny i oliwę z oliwek, pokrojone warzywa i przyprawy. Dobrze wymieszać i mocno schłodzić. Udekorować miętą i cytryna. Najlepiej przygotowywać w przeddzień. [...]