patka przepis dla ciebie - pobrany z AD 500 g tłustego sera bialego, dodac do tego 8 zoltek, 1 łyzke mąki sojowej lub normalnej i jedna łyzke mąki ziemiacznej, aromat do ciasta, ja daje pomaranczowy , poł kostki roztopionego masła, łyzeczke proszku do pieczenia, słodzik do smaku ubic bialka jaj i dodać do powstałej masy serowej, mieszac [...]
BCAA+G Z MRM jest smakowe !!!!! i nie ma mniej bcaa !!!dodano sucralose slodzik calkowicie bezkaloryczny plus aromaty naturalne zadnych wegli !!!! a smakuje super lemoniadowo !!
kazda meta jest slodka i wszystko ci sie rozpusci w wodzie. a co bionabolu jest*****owy najgorszy ze wszystkich met. to widze ze masz fajne zródło z ktorego bierzesz koks jak sie boisz ze masz slodzik hahahaha
1. Glikocjaminę łaczymy z produktami zawierającymi kreatynę, gdyż ta jest jej prekursorem. 2.Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych, stosowany jest jako słodzik. 3. Kamila porczyk mieszka w Warszawie Głuchowski - Warszawa Strzeliński - Elbląg Pudzianowski - Biała Rawska
heh nie ma co narzekac,gramy dalej AD.1 Z glikocjamina stosujemy betaine,która w procesie zwanym metylacją przekształca glikocjamine w kreatynę. AD.2 Maltitol(E965) to substancja słodząca. W batonach Olimpu służy jako słodzik. Maltitol nie niszczy zębów tak jak cukier, i może być sporzywany przez diabetyków. Do rozkładu maltitolu niejest potrzebna [...]
ODPOWIEDZI 1]Dokończ zdanie i uzasadnij:Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze..(tylko 1 odpowiedź) i dlaczego? Z glikocjamina stosujemy betaine,która w procesie zwanym metylacją przekształca glikocjamine w kreatynę. 2] Jaką funkcję w batonach sportowych pełni maltitol? Maltitol(E965) to substancja słodząca. W batonach Olimpu służy jako [...]
1]Dokończ zdanie i uzasadnij:Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze..(tylko 1 odpowiedź) i dlaczego? Z glikocjamina stosujemy betaine,która w procesie zwanym metylacją przekształca glikocjamine w kreatynę. 2] Jaką funkcję w batonach sportowych pełni maltitol? Maltitol(E965) to substancja słodząca. W batonach Olimpu służy jako słodzik. [...]
1. Glikocjaminę łaczymy z produktami zawierającymi kreatynę, gdyż ta jest jej prekursorem. 2.Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych, stosowany jest jako słodzik. Alkohole cukrowe posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, ale z uwagi na to, że są wolniej absorbowane w przewodzie pokarmowym, nie podwyższają zawartości glukozy we krwi i [...]
1.Z glikocjaminą stosujemy (łączymy) zawsze betainę, ponieważ w odpowiednich proporcjach wspomaga naturalną produkcję kreatyny przez organizm oraz magazynowanie fosfokreatyny w mięśniach.Ostatnie badania dowodzą, że glikocjamina ma znacznie lepsze możliwości transportowe niż glukoza 2.Maltitol - (E 965)jest to substancja ktora uzywa sie w [...]
1] Z glikocjaminą łączymy zawsze betainę, ponieważ glikocyjamina jest przekształcana w organizmie do szkodliwej homocysteiny. Organizm moze zmienic homocysteine w SAM(S-adenozylometionine) własnie przy pomocy betainy. Dodatkowo glikocyjamina ulega metylacji w nerkach przez betaine(albo metionine). To tak z tego co pamietam 2 W batonach sportowych [...]
1. Glikocjaminę łaczymy z produktami zawierającymi kreatynę, gdyż ta jest jej prekursorem. 2.Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych, zastosowany jest jako słodzik. Alkohole cukrowe posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, ale poniewaz są wolniej absorbowane w przewodzie pokarmowym, nie podwyższają zawartości glukozy we krwi i poziomu [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak [...]
1. Z glikocjaminą łączymy zawsze betainę, ponieważ glikocyjamina jest przekształcana w organizmie do szkodliwej homocysteiny. Organizm moze zmienic homocysteine w SAM własnie przy pomocy betainy. Dodatkowo glikocyjamina ulega metylacji w nerkach przez betaine(albo metionine). 2. W batonach sportowych maltitol występuje jako słodzik 3. Kamila [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol Maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak [...]
Wielkie dzięki za prezent świateczny Poszalejemy Zima czas walki o gramy-przydadzą się wspomagacze Zaraz wyślę dane. A co do następnej edycji to... 1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem [...]
1.Z glikocjaminą stosujemy (łączymy) zawsze z betainą, ponieważ glikocjamina trafiając do wątroby ulega metylacji przez betainę i zamienia się w kreatynę. Dzięki temu nasz organizm potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny niż bez stosowania glikocjaminy/betainy. 2.Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, [...]
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, [...]