[...] dość ciężki, powodem był uchwyt, który ciągle cierpi - trenuję bez rękawiczek, tak też pozostanie, niestety nie mogę używać u siebie magnezji, toteż ćwiczę z nadzieją, że skóra na dłoniach się z czasem uodporni. Po mocnej rozgrzewce treningi Cross nabierają większego sensu. Początek treningu jest dość intensywny, przystępując do WOD jestem już [...]
[...] Cię na siłę do zwiększenia kaloryczności, ale jak przeczytałam "dalej redukuję bom zatłuszczona" to mi kopara opadła. tak szczerze powiedziawszy to nic nie zredukujesz, a tylko zabijesz metabolizm. zostanie z Ciebie sama skóra i kości, bo nie zbudujesz ani grama mięśnia. tego chcesz? Zmieniony przez - kebula w dniu 2015-01-16 00:15:15
[...] idzie. myślałam, że przyzwyczaisz się do większej ilości jedzenia. tak szczerze powiedziawszy to nic nie zredukujesz, a tylko zabijesz metabolizm. zostanie z Ciebie sama skóra i kości, bo nie zbudujesz ani grama mięśnia. Kebula, dużo ciężkiej pracy przede mną, muszę bardziej przykładać się do treningów. Tymczasem otworzyłam DT w innym [...]
widziałeś osoby, niech Ci będzie "skinny fat" po jakimś czasie ćwiczeń? kiedy skóra się bardziej ujędrnia, ciężary rosną ? bo ja tak. Zmieniony styl odżywiania się i progres ciężarowy u WIĘKSZOŚCI tych osób robi robotę, nie ma filozofii. Mięśnie nie ćwiczone, zawsze będą nabierać więcej wody - powie Ci to każdy kulturysta. Chudzielce zaczynają [...]
Ostatnio w jakimś programie widziałam jak robią wykwintne dania z odpadków (obierki ziemniaków, skóra i tłuszcz z kurczaka, łeb ryby itp.) więc nic mnie już nie zdziwi jeśli chodzi o sztukę kulinarną.
no i szczerze to się boje najbardziej o skóre na brzuchu czy się zejdzie, chociaż cycki i brzuch w osatecznosci zawsze można zrobić, nie wiem co ze skórą na nogach ,
No sama nie wiem, jeśli w tabelach kalorycznych są uwzględnione skórki jako niejadalny % to trzeba ważyć w skórkach, chociaż czasem skóra taka gruba, że piękny dorodny banan po obraniu zmienia się w marną chudzinkę tutaj np jest banan bez skórki http://ilekcal.blogspot.com/2010/11/banan-sredni-bez-skorki-wazy-ok.html i ma taki sam rozkład jak w [...]
Ja tam adidasy takie solidne z twarda lekko wieksza podeszwa , i do cardio i do siadow . Z siadami i martwymi nie mam problemu bo zawsze ciezar idzie z piet , to tez kwestia rozstawienia stop . Ide za chwile wcisnac w siebie 200 g ryzu + wolowine i borkuly od chinczyka + sok . Juz dzis prawie 4'5 litra wypilem . AAAA BTW : Paski i wogole [...]
Jak jest cienka skora na filecie to nie ma sensu sie z tym meczyc, np w dorszu. Ale w lososiu juz jest dosc gruba. Latwiej jest ja sciagnac juz podczas pieczenia fileta.
Czyli jak kupię świeżego łososia lub makrelę i ugotuję ją na parze (oczywiście wypatroszone), to jak zjem ze skórą, to nie nabawię się żadnych "salmonelli" czy innych świństw? :-P
w udku z kurczaka jest okolo 10% białka(nie mięsa, białka) tak więc z 300gramowego udka wyjdzie ci około 30gram białka. jednak bierz poprawkę na odpady - skóra, kości. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-07-23 14:50:41
anubisie piersi sa o niebo drozsze od udek a filety z udek w jakiej cenie sa?? mowiszze warto kupywac te udka?? zawsze jakies bialko jest prawda troszke zlapalem dyleat z tym koscmi i skora...