UWAGA! ponizszy jadlospis moze wywolac palpitacje serca u milosniczek zdrowego odzywiania i poteznego w****a u osob na redukcji: dzien pierwszy: pieczen wolowa z kluskami slaskimi i duza iloscia sosu, na kolacje salatka z mortadeli z jajkiem i ogorkiem kiszonym dzien drugi: sajgonki smazone na oleju, na kolacje placki ziemniaczane dzien trzeci: [...]
aaaa już widzę hehe i oczywiście jestem oburzona Szkoda że ja od tego nie tyję, nic mnie nie powstrzymuje Hubert nie masz serca ty ty... Zmieniony przez - asika20 w dniu 2011-07-03 23:26:19
czy ktos ze spamujacych mieszka na Zielonej Wyspie? i orientuje sie czy tutaj mozna gdzies dostac serca drobiowe? bylam juz u 3 rzeznikow i robia tak jak sie pytam
To bylo do niektorych, bo ja moj drogi wiesz jak wygladam. Sis, wzielam do serca rade i na oczach oazy oraz Juliana i B. opyerdolilam ogromnego hamburgera, frytki a nastepnie zazadalam dokladki wyjasniajac, ze jestem glodna i dziwilam sie jak ludzie moga tyc od jedzenia B. jeszcze nie uciekl, to dobrze rokuje.
a propos książek, to nie chwaliłam się ale dostałam knigę Sandałowskiej... (!) mama piąte przez dziesiąte wie że ćwiczę i z odruchu serca kupiła mi ją w prezencie... cze Szipa!
Głupio mi było wcześniej, bo koleżanka wie, ze sie zdrowo odżywiam i tak się starała :-) Nie miałam serca jej powiedzieć, że białka i tłuszcze też by się przydały ;-)
Al jak nie będzie liczył, sama mu to będe robić pokryjomu będę dobrą kobietą i posiłki mu będę przygotowywć...taki mam misterny plan :P }:-( \-) %-) przez żołądek do serca...
moja rodzona matka pisze ostatnio: robie kiszone-beda ci smakowaly... w zyciu nie zrobila dobrych ogorkow, w ogole kiepsko gotue, no nie ma serca do tego :-D Kittie, ja w polsce zaprawialam, kiszone/malosolne mozna, konserwowe na 100% maja cukier
no nie licz na to, ze serca bedziesz gotowal mega krocej. Co Ty pyerdolisz Antoni? %-) 10 minut i gotowe Tzn ja gotuję jeszcze z warzywami, które chwile dłużej muszą posiedzieć, także wychodzi mi 15-20 minut, ale nie półtorej godziny %-) Zmieniony przez - Pandarek w dniu 2013-09-25 09:20:20
Kupiłem ostatnio serca drobiowe, na sam ich widok robilo mi sie źle ale przecialem na pol, usmazylem, przyprawilem i w porownainu z zoladkami jest to petarda w gębie ! %-) polecam, tylko malo bialka po 15/100g
od czasu do czasu dorzuć podroby - wątróbka, serca, zredukuje Ci to średnią kosztów. Dziś w lidlu wątróbki drobiowe widziałem za boajrze <3zł, ale nie wiem czy to kg, czy opakowanie, bo sam nie kupuję.