Znalazlem na forum sfd przepis na wlasne tortille, czy moge takie 3 tortille wrzucic sobie dziennie jako 1 posilek? Byly by to tortille z salata, pomidorem, ogorkiem, piersia z idnyka, jajecznica bez zadnych sosow Domowe placki na tortillę Składniki (na 3 sztuki): mąka razowa typ 2000 – 250g oliwa z oliwek 10g 10g proszku do pieczenia 200ml wody [...]
Efekt filtru, ale ona nie jest jakos szczególnie ciemna. A nadaje sie do wszystkiego, bułeczki tez nia robiłam, wiec na marginesie mowiac polecam :) Zmieniony przez - milka. w dniu 2015-12-04 13:07:58 Robiłaś z samej mąki pełnoziarnistej ? Można prosić o przepis ? Leci sog :)
Ja teraz wlasnie jem zmiksowanego gotowanego kurczaka z brazowym ryzem i lyzka vegety, robi sie zaledwie chwile... swietna sprawa troche niedobra papka wyszla ale dopracuje przepis i po treningu zawsze bede taki koktail z kurczaka jadl
Fajnie wygląda :-) szkoda, że nigdzie nie widziałam jeszcze bobu co ty piszesz wszędzie bobu jest full cena ok 10 zł/kg ja już z 10 kg zjadłem w tym roku w każdym markecie a ryneczki sa zasypane bobem przepis fajny
Wygląda jak blok. :-) Odważna kombinacja, fasola z kakaem. Super przepis. Zmieniony przez - dudee w dniu 2016-12-18 16:05:31 dokładnie , najpierw pomyślałem że to jakieś batony
Mis00 dlaczego ten przepis jezt wg Ciebie zly??????? znaczy dlaczego z jego powodu jestes smutny??? wyobraz sobie gdyby go nie bylo-i nie ograniczaj sie do supli
[...] którzy w zasadzie swojej wiedzy w dużym stopniu tu nie poszerzą (wiedzy merytorycznej, bo socjo-psychologiczna może być ogromna!), ów mod X powołał się na nieistniejący przepis. Jakoś to się rozeszło po kościach. Tyle że nie powinno mieć miejsca. Bo skoro mod ma być interpretatorem regulaminu to powienien go znać dokładnie. W wątpliwych [...]
[...] i utalentowanej załogi, ale taki dzwon na przejeździe zapoznawczym, gdzie nie liczy się czasu, to już lekkie przegięcie. Na szczęście determinacja i duch walki pozwolił im na ukończenie zawodów. Podsumowując: sprawdzony przepis na udane uczestnictwo w podobnej imprezie to; sprawne auto + dobry opis trasy + MNÓSTWO ROZSĄDKU i POKORY!!!
[...] przecieru polewam sobie makaron (przed zagrzaniem dolewam jeszcze trochę wody). Więc jeśli rozpuszczam 60g margaryny to ile przyjąć że ma to danie w jednej porcji? 15g? Czy jakaś część tej margaryny wyparowuje i będzie tego zdecydowanie mniej? Nie jestem kucharzem, a przepis mam od mamy więc wolałbym nic nie zmieniać, chyba że uważacie że trzeba.
[...] 60g margaryny to ile przyjąć że ma to danie w jednej porcji? 15g? Czy jakaś część tej margaryny wyparowuje i będzie tego zdecydowanie mniej? Nie jestem kucharzem, a przepis mam od mamy więc wolałbym nic nie zmieniać, chyba że uważacie że trzeba. Nie, margaryna nie wyparuje tak jak woda. Sądziłem, że po uduszeniu mięsa wyjmujesz je z [...]